SOSTE etsii asiantuntijalääkäriä

Etsimme SOSTEen asiantuntijalääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Tehtävänäsi on vastata terveyspolitiikkaan, terveyden edistämiseen ja kansanterveyteen liittyvistä asiantuntija- ja vaikuttamistehtävistä. Työssäsi pääset vaikuttamaan ajankohtaisiin uudistuksiin, kuten lääkehuollon kehittämiseen, kuntoutusuudistukseen ja sote-uudistukseen. Tehtävänäsi on arvioida eri politiikan toimien vaikutuksia ihmisten terveyteen sekä kehittää uusia ratkaisuja. Osallistut työryhmien ja verkostojen työhön, laadit lausuntoja ja linjauksia sekä teet aktiivista asiantuntija- ja vaikuttamisviestintää.

Hyödynnät työssäsi SOSTEn asiantuntijoiden ja sosiaali- ja terveysjärjestöjen osaamista ja verkostoja. Työn on ajateltu olevan lähtökohtaisesti osa-aikainen, mikä mahdollistaa sen, että voit työn ohessa halutessasi ylläpitää ammatillista osaamistasi myös käytännön lääkärityön parissa.

Odotamme sinulta halua edistää ihmisten hyvinvointia sekä aktiivista otetta verkostojen luomiseen, niiden hyödyntämiseen sekä omasta työstä viestimiseen.  

Näiden lisäksi edellytämme sinulta:

·       lääketieteen lisensiaatin tutkintoa

·       suomalaisen terveydenhuollon, terveyden edistämisen ja kansanterveyden tuntemusta 

·       kykyä hyödyntää tehokkaasti sekä sisäisiä että ulkoisia verkostoja  

Lisäksi arvostamme kokemusta ja osaamista

·       tavoitteellisesta ja aktiivisesta asiantuntija- ja vaikuttamisviestinnästä

·       yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta 

·       järjestöjen toiminnasta

 

Asiantuntijalääkärinä työskentelet SOSTEn edunvalvontatiimissä, jossa tehdään ihmisten hyvinvointia tukevaa vaikuttamistyötä laajasti eri yhteiskuntapolitiikan osa-alueilla.

SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry on valtakunnallinen kattojärjestö, joka kokoaa yhteen yli 230 sosiaali- ja terveysalan järjestöä sekä useita kymmeniä muita yhteistyöjäsentahoja. Sosiaali- ja terveysjärjestöissä on jäseninä 1,3 miljoonaa suomalaista. Alan järjestöissä toimii vapaaehtoisina vuodessa noin 500 000 ihmistä ja järjestöissä on palkattua henkilöstöä noin 50 000 henkilöä.

SOSTE tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa sosiaali- ja terveysjärjestöjen tulevaisuuteen sekä monipuoliset valtakunnalliset verkostot. Olemme yhteiskunnallisesti merkitykselliseen työhön vahvasti sitoutunut työyhteisö.

Tarjoamme lounas- ja virike-edut sekä nykyaikaiset työvälineet.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 31.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa edunvalvontapäällikkö Anne Perälahti, p. 050 411 1734 tai hallintojohtaja Miikka Lönnqvist, p. 050 542 0160. Sovi keskusteluaika tekstiviestillä tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@soste.fi

 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Henkilökohtaiset tiedot
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Muut koulutukset ja opinnot
Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Suosittelijat
Palkkatoive (€)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?