LVI-suunnittelijoita ja -projektipäälliköitä sairaalahankkeisiin (useita paikkakuntia)

Haemme LVI-suunnittelijoita ja LVI-suunnittelun projektipäälliköitä sairaalasuunnitteluhankkeisiin eri puolille Suomea.

Granlund on Suomen johtava sairaalasuunnittelija, ja olemme palvelleet 60-vuotisen historiamme aikana lähes kaikkia Suomen sairaanhoitopiirejä. Yli 150 sairaalasuunnittelijaamme kehittävät suomalaista terveydenhoitoa ihmisten hyvinvointi edellä.

Etsimme nyt joukkoomme vahvistuksia sairaalahankkeiden LVI-suunnitteluun. Työpaikkasi voi valintasi mukaan sijaita Helsingissä, Espoossa, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella tai Rovaniemellä.

Odotamme sinulta:
• soveltuvaa koulutusta (ins. tai DI)
• tietoteknisiä taitoja sisältäen CAD-taidot

Eduksi katsotaan aiempi kokemus sairaalahankkeista, avoin ja reipas asenne sekä tiimityöskentelytaidot.

Tarjoamme asiantuntijoillemme innostavan työympäristön kiinnostavien yhteistyökumppanien kanssa, tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet, laajan asiantuntijajoukkomme tuen ja kilpailukykyiset edut.

Kiinnostuitko?
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV alla olevalla hakulomakkeellamme keskiviikkoon 9.1.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka. Mainitsethan hakemuksessasi mikä toimipaikka sinua kiinnostaisi.

Lisätietoja tehtävästä antavat varatoimitusjohtaja Jukka Vasara, p. 0500 675 654 sekä sairaalasuunnittelun osastonjohtaja Santeri Kondakov, p. 040 556 0555 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Lisätietoja sairaalasuunnittelusta:
https://www.granlund.fi/suunnittelu/palvelut/sairaalasuunnittelu/

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlundilla työskentelee yli 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Toimipaikka, josta olen kiinnostunut *

Hakemusta saa säilyttää (kk)
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Syntymäaika
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Vapaa hakemusteksti
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus