Elinkeinoelämän keskusliitto EK hakee

Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n tehtävänä on tukea Suomen uudistumista ja kasvua. Tavoitteemme on luoda yritystoiminnalle kilpailukykyisempi toimintaympäristö: siitä hyötyy koko Suomi. EK edustaa kattavasti kaikkia yksityisiä toimialoja ja kaikenkokoisia yrityksiä, joita on noin 15 300. Jäsenyrityksemme luovat työtä ja ne muodostavat 70 % Suomen viennistä, 70 % Suomen T&K-menoista, 2/3 yritysten tuottamasta BKT:sta sekä 2/3 yksityisen alan työpaikoista. Olemme avoin, rakentava ja luotettava yhteiskunnallinen vaikuttaja ja edelläkävijä kansallisesti ja kansainvälisesti sekä Euroopan unionissa.

Haemme EK:n Viestintään

 

sosiaalisen median asiantuntijaa

 

Vastaat EK:n sosiaalisen median strategisesta suunnittelusta sekä sosiaalisen median sisältöjen tekemisestä, laadusta ja toimivuudesta. Hoidat myös sosiaalisen median mainonnan ostamisen ja optimoinnin. Vastaat myös EK:n sosiaalisen median kanavien kehittämisestä. Ideoit ja luot uusia tapoja vaikuttaa. Työssäsi seuraat EK:n sosiaalisen median kanavia ja koordinoit EK:n asiantuntijoiden reagointia aihepiireihin. Olet kiinnostunut laajasti yhteiskunnallisesta keskustelusta myös sosiaalisen median ulkopuolella ja seuraat sitä aktiivisesti. Koulutat ja opastat kollegoja sosiaalisen median hyödyntämisessä. Hallitset sosiaalisen median analysoinnin sekä hakukoneoptimoinnin ja hakusanamainonnan.

Sinulla on monipuolinen kokemus sosiaalisen median toimintojen kehittämisestä. Hallitset hyvin sosiaalisen median kanavat, mainonnan keinot ja erityispiirteet. Ymmärrät hyvin, kuinka sosiaalisen median avulla luodaan brändimielikuvaa ja yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Olet tottunut kehittämään ajatuksia muiden kanssa ja osaat tarkastella sosiaalista mediaa sekä strategisesta että operatiivisesta näkökulmasta.

Työroolisi on yhdistelmä somemanageria, viestinnän asiantuntijaa ja projektipäällikköä. Ymmärrät yrittäjyyden ja elinkeinoelämän merkityksen. Olet hyvä tyyppi, innostaja ja joukkuepelaaja, joka haluaa kehittyä omassa työssään.

Tarjoamme osaavalle viestintäammattilaiselle mielenkiintoiset työtehtävät, innostavan työyhteisön ja monipuoliset työsuhde-edut. Meillä sinulla on mahdollisuus tukea Suomen uudistumista ja kasvua. 

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Jenni Järvelä, puh. 040 556 7156 7.10.2019 klo 11-12 ja 8.10.2019 klo 9-10. 

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja näkemyksesi EK:n sosiaalisen median kehittämismahdollisuuksista. Täytä hakemuksesi ja liitä CV:si 20.10.2019 mennessä.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Maa

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Muuta
Erityisosaamiset
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot