Haemme joukkoomme KIINTEISTÖNHOITAJAA

Monipuoliseen työnkuvaan kuuluu kausiluonteiset ulkotyöt, nurmikonleikkuusta lumitöihin. Tehtäviin kuuluu lisäksi pienimuotoiset korjaus-, huolto- ja asennustyöt. LVI-laitteiden (hanat /wc-istuimet) korjaustaito katsotaan eduksi. Töitä tehdään arkisin klo 7-15, mutta varsinkin talviaikaan myös ilta- ja viikonlopputyöt ovat mahdollisia. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Kohteet sijaitsevat pääosin Kallio-Sörnäinen-Vallila alueilla.

Etsimme joukkoomme henkilöä, joka omaa korkean työmoraalin ja kykenee itsenäiseen työskentelyyn sekä omaa palveluhenkisen työskentelyotteen. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa ja vähintään B-luokan ajokorttia. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän kasvavassa yrityksessä. Meillä Kotikadulla töitä tehdään hyvässä hengessä mukavien työkavereiden kanssa. Esimiehen tuki ja laadukkaat työvälineet ja -vaatteet auttavat työssä menestymistä. Tervetuloa tiimiimme!

Olisiko tässä työ sinulle? Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 08.10.2021 Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

 

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteys Kaj Grönvall, hänet tavoitat numerosta 0400 737473 tai s-postilla kaj.gronvall@kotikatu.fi

Kotikatu on vuonna 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka koostuu pienistä paikallisista lähellä asiakkaita toimivista yksiköistä. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Lupauksemme on: havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme. Olemme toimialamme ykkönen, halutuin kumppani ja työnantaja. Kiinteistönhoidon edelläkävijänä kehitämme jatkuvasti toimintaamme, henkilöstömme osaamistamme ja palveluitamme.

Työllistämme yli 4 000 ammattilaista ja liikevaihtomme on yli 345 miljoonaa euroa. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen, jonka lisäksi toimintaa on myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Tarjoamme kannustavan työpaikan merkityksellisellä toimialla. Meillä on reilu tekemisen meininki ja panostamme henkilöstömme hyvinvointiin. Meillä työskentelee esimerkiksi kiinteistönhoitajia, siivoojia, toimistosihteereitä ja eri tehtävien asiantuntijoita, jotka pitävät päivittäin huolta asiakastaloyhtiöidemme viihtyvyydestä ja toimivuudesta. Olemme osaltamme luomassa asiakkaillemme viihtyisää ja turvallista asuinympäristöä.

Lue kotikatulaisten mietteitä: https://www.kotikatu.fi/meille-toihin/kotikatulaiset-aanessa/

 

 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot