Palvelukotityöntekijä Riihikallion kotiin vietäviin palveluihin

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottaa säätiön sataprosenttisesti omistama Yrjö & Hanna Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

Riihikallion palvelukeskus on aloittanut toimintansa helmikuussa 2014. Riihikalliossa on kaksi 23-paikkaista ryhmäkotia ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville vanhuksille ja 96 palveluasuntoa ikäihmisille. Lisätietoja Riihikalliosta löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/riihikallio.

Haemme Riihikallion palvelukortteliin positiivisen asenteen omaavaa lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen sekä määräaikaiseen sijaisuuteen. Palvelutalon tiimi huolehtii asukkaidemme kotiin vietävistä palveluista. Työ on kaksivuorotyötä. Halutessasi voit työskennellä myös osa-aikaisesti. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaluokka G20.

Tehtävässä liikut päivittäin eri puolilla palvelukeskusta, joten positiivinen asenne sekä arvojemme mukainen toiminta ovat ehdoton edellytys. Edellytämme valittavalta henkilöltä sosiaali- tai terveysalan peruskoulutusta (esim. lähihoitaja) sekä hygieniapassia. Kokemus vanhustyöstä sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn antavat hyvän pohjan tehtävässä suoriutumiselle. Huomioimme haussa myös nyt keväällä valmistuneet lähihoitajat.

Vakituiseen työsuhteeseen Riihikallion palvelukortteliin palkattavalle työntekijälle maksamme rekrytointilisän, joka on 300€ työsuhteen alkaessa ja 700€ työsuhteen kestettyä vuoden.

Riihikalliossa käytössä on uudet, viihtyisät ja toimivat tilat. Tarjoamme sinulle myös kannustavan ja arvostavan työyhteisön, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa viihtyisän työympäristön luomiseen. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. Tuemme ja kannustamme työntekijöitä kehittymään ja kouluttautumaan. Jos olet ahkera, tunnollinen ja asiakaspalveluhenkinen, saatat olla hakemamme henkilö.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, vastuullisuus ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palvelujohtaja Tanja Koivisto 040 457 0233 tai sähköpostitse tanja.koivisto@yrjojahanna.fi

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 31.8.2019 täyttämällä oheinen hakemus. Toimithan nopeasti, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste (FI) Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Suoritetut sertifikaatit sekä muut koulutukset ja opinnot
Sertifikaatti / koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot Viimeinen voimassaolopvm
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Esimiestyön kokemus Tehtävän sisältö

Voimassa oleva

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Erityisosaamiset
Suosittelijat
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus