Haemme nyt joukkoomme talouspäällikköä vastaamaan Hydrolinen erillisyhtiöiden sekä konsernin taloushallinnosta.

Hydroline Oy on Suomen johtava ja vahvasti kansainvälistyvä, vaativaan käyttöön tarkoitettujen räätälöityjen hydraulisylintereiden suunnitteluun, valmistamiseen sekä elinkaaripalveluihin erikoistunut perheyritys. Vuonna 1962 perustettu yhtiö pavelee maailman johtavia kone- ja laitevalmistajia, joihin lukeutuvat mm. Epiroc, Hiab, John Deere, Normet, Ponsse ja Sandvik. Yhtiöllä on tuotantolaitokset Suomessa Siilinjärvellä sekä Puolassa Stargardissa.

Talouspäällikön roolissa toimit myös Suomen yhtiön pääkirjanpitäjänä. Sinulla on kokonaisnäkemys tilinpäätöksestä, konsernilaskennasta, käyttöomaisuuskirjanpidosta sekä verotuksesta. Tehtävässä onnistuaksesi sinulla tulee teoreettisen viitekehyksen lisäksi olla vähintään viiden vuoden monipuolinen kokemus itsenäisistä taloushallinon tehtävistä.

Odotamme sinulta kokemusta teollisen tuotannon prosesseista sekä ERP-järjestelmistä.

Toimimme murroksessa olevalla alalla, joten olethan sinäkin kehitysorientoitunut ja etsit systemaattisesti kehityskohteita työssäsi. Myös aiempi kokemus talous prosessien laaja-alaisesta kehittämisestä ja automatisoinnista katsotaan eduksi.

Persoonana olet tarkka, huolellinen ja vastuuntuntoinen. Työskentelytavoiltasi olet oma-aloitteinen ja luotettava. Hoidat tehtäviäsi itsenäisesti ja teet mielelläsi myös tiimityötä.Osaat organisoida ja priorisoida työtäsi ja pallot pysyvät ilmassa. Sitoudut asetettuihin tavoitteisiin ja aikatauluihin. Persoonana olet avoin ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset. Haluat jakaa onnistumisia ja tukea tiimiäsi päivittäisen arjen sujuvuuden varmistamisessa.

Työpaikka sijaitsee Siilinjärven Vuorelassa ja tehtävä on vakituinen.

Kiinnostuitko? Oletko sinä uusi talouspäällikkömme? Mikäli tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, odotamme hakemustasi!

Pyydämme toimittamaan hakemukset rekytoinnin kumppanillemme JFP Executive Searchille osoitteeseen jfp@jfp.fi. Lähetäthän hakemuksesi viitteellä Talouspäällikkö, Hydroline Oy. 

Haku päättyy 31.10. tai kunnes sopiva henkilö on löytynyt.