Haemme

puutarhuria tai hortonomia

viheralueiden ylläpitotöihin tiiminvetäjäksi kaudelle 2019. Vihertyökausi kestää huhtikuusta marraskuuhun ja työsuhde sijoittuu tälle välille. Työ on kokoaikaista, työaika on arkisin klo 7-15. Työt aloitetaan varikoltamme Espoon Nihtisillasta.

Työ on vaihtelevaa ja monipuolista, ajoittain kiireistä. Työtehtäviin kuuluvat viheralueiden hoitotyöt, kitkeminen, pensaiden leikkuut, kausikasvien hoito ja kastelut. Osallistut käytännön töiden organisointiin työnjohdon alaisuudessa ja toimit kentällä kausityöntekijöiden ohjaajana töihin osallistuen.

Työn hoitaminen edellyttää tiimityötaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työturvallisuus on sinulle tärkeää. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa viheralan kokemusta ja soveltuva koulutus. Myös alalle opiskelevat huomioidaan, tehtävä soveltuu harjoitteluun. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään. Voimassa oleva kasvinsuojelututkinto ja työturvallisuuskortti ovat eduksesi.

Liikumme kohteisiin pakettiautoilla, joten B-ajokortti on pakollinen. Tarvittaessa kykenet ajamaan myös kiinteistöhuoltotraktoria ja päältä ajettavaa nurmikonleikkuukonetta.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaidemme päivittäiseen elämään luomalla viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön. Tukenasi ovat osaavat työkaverit ja suuren yrityksen resurssit. Tule mukaan tekemään kanssamme asiakkaidemme jokaisesta päivästä viihtyisämpi!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää täyttämällä alla oleva sähköinen hakulomake viimeistään 23.4. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana, joten toimithan mahdollisimman pian. 

Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä, ota yhteys Tuomas Ääryseen. Tuomaksen tavoitat sähköpostitse tuomas.aarynen(at)kotikatu.fi.

Kh-Kiinteistöpalvelut on nyt Kotikatu. Olemme merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme ja hoidamme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on yli 100 M€ ja se toimii nyt yli 1100 Kotikatulaisen voimin pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Jyväskylässä ja Oulussa.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot

Suoritetut luvat

Lupa Järjestäjä Viimeinen voimassaolopvm
Suoritetut muut koulutukset ja opinnot

Ajokorttitiedot

Ajokorttiluokka Voimassa alkaen
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Mahdolliset suosittelijat
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot