Haemme ammattitaitoista KONEENKULJETTAJAA

alueet sijaitsevat Helsingin Pasilan ja Alppilan alueilla

Haemme aktiivista koneenkuljettajaa kiinteistöhuollon tehtäviin. Tehtävänäsi on pihojen pesu ja harjaus, talvella pihojen auraus ja hiekoitus sekä kesällä nurmikonleikkaus.

Odotamme sinulta aktiivista otetta työhön, luotettavuutta ja reipasta asennetta. C-ajokortin ja ammattiajopätevyyden katsomme eduksi sekä arvostamme aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme hyvän ja vakaan työpaikan kehittyvässä organisaatiossa, mahdollisuuden kehittyä työssäsi sekä palkkauksen kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan hakulomakkeen kautta viimeistään 31.5.2022 mennessä. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mardo Äro p. 045 6361759

Kotikatu on vuonna 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka koostuu pienistä paikallisista lähellä asiakkaita toimivista yksiköistä. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Lupauksemme on: havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme. Olemme toimialamme ykkönen, halutuin kumppani ja työnantaja. Kiinteistönhoidon edelläkävijänä kehitämme jatkuvasti toimintaamme, henkilöstömme osaamista ja palveluitamme.

Kotikatu on osa PHM Groupia, joka työllistää yli 4 000 ammattilaista. Liikevaihtomme on yli 400 miljoonaa euroa ja toiminta-alueemme kattaa koko Suomen, jonka lisäksi toimintaa on myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Tarjoamme kannustavan työpaikan merkityksellisellä toimialla. Meillä on reilu tekemisen meininki ja panostamme henkilöstömme hyvinvointiin. Meillä työskentelee esimerkiksi kiinteistönhoitajia, siivoojia, toimistosihteereitä ja eri tehtävien asiantuntijoita, jotka pitävät päivittäin huolta asiakkaidemme kiinteistöjen viihtyvyydestä ja toimivuudesta.

 

Lue kotikatulaisten mietteitä: https://www.kotikatu.fi/meille-toihin/kotikatulaiset-aanessa/

 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot