Huollon työntekijä 2021

Huollon työntekijänä työskentelet automatisoitujen tuotantolinjojen tuotannon tukemisen ja varmistamisen tehtävissä. Kunnossapidon tiimimme työskentelee tiiviissä yhteistyössä tuotantotiimiemme kanssa mahdollistaen näin sujuvan sekä häiriöttömän valmistus-, pakkaus- ja tuotantoprosessin.

 

Hakijoilta edellytämme soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi sähkö- ja automaatioasentajan pätevyyttä. Aikaisempi kokemus teollisuuslaitoksen (erityisesti elintarviketehtaan) kunnossapidon tehtävistä katsotaan eduksi, mutta asenteen ollessa kohdallaan ei tämä ole välttämätöntä. Työ vaatii tarkkuutta ja ongelmatilanteisiin tulee tarttua kiinni nopeasti. Oma-aloitteinen tapa toimia, tiimityöskentelykyky sekä vastuuntunteminen omasta tekemisestään ovat tehtävässä onnistumisen ehdottomia edellytyksiä. Juustoportti pyrkii jatkuvaan kehitykseen, joten myös uudet ideat ovat tervetulleita. Tehtävässä englannin kielen perusosaamisesta on hyötyä, mutta se ei ole vaatimus. Työ on 2- tai 3- vuorotyötä.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mukavassa porukassa, sekä kehittyä mielenkiintoisessa tehtävässä osana innovatiivisuudestaan palkittua kasvavaa perheyritystä. Alussa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi.

Juustoportti on vastuullisuudestaan tunnettu nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä perheyritys. Juustoportti työllistää tällä hetkellä lähes 300 henkilöä. Juustoportti on kasvollinen ja hyvä työnantaja, jossa jokainen voi olla ylpeä omasta työstään. Innovatiivinen ja intohimoinen yhdessä tekemisen kulttuuri takaa sen, että yritys tarjoaa laadukkaita tuotteita ja palveluita asiakkailleen Suomessa ja ulkomailla.

Kiinnostuitko? Hae heti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Vilén (040-5209239, janne.vilen@juustoportti.fi) arkisin klo. 08-18:00 välisenä aikana

 

Haku päättyy sunnuntaina 16.5.2021!


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.
Kuva

Hakijan tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Puhelinnumero
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Oletko opiskellut / opiskeletko elintarvikealalla

Suoritetut sertifikaatit sekä muut koulutukset ja opinnot
Sertifikaatti/koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot
Työkokemus
Yritys/työnantaja Tehtävä/ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Olen ollut töissä Juustoportilla aikaisemmin


Miksi haluat töihin Juustoportille
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Erityisosaamiset
Lisätiedot
KielitaitoMuu kielitaito
AjokorttiHarrastukset
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus