LVI-projektipäällikkö / -tiiminvetäjä, Helsinki

Datan määrä maailmassa kasvaa huimaa vauhtia ja samalla tarve rakentaa uusia ja parannella vanhoja datakeskuksia lisääntyy. Datakeskukset ovatkin Granlundille kasvava liiketoiminta-alue. Olemme alan johtava toimija Pohjoismaissa ja kasvatamme datakeskusosaamistamme ja -organisaatiotamme jatkuvasti.

Nyt haemme kokenutta LVI-projektipäällikköä tai tiiminvetäjää.

Meillä pääset mukaan teknisesti monipuolisiin ja haastaviin hankkeisiin, saat mahdollisuuden kehittyä urallasi sekä hyvän ympäristön kouluttautua ja jalostaa osaamistasi kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Haluttaessasi tarjoamme myös mahdollisuuden ulkomailla työskentelyyn.

Mitä toivomme sinulta?

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta (DI- tai Ins. AMK-koulutus)
  • Vähintään 5 vuoden kokemusta LVI-suunnittelutehtävistä
  • Sujuvaa englanninkielen taitoa

Miksi Granlundille?

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si alla olevalla lomakkeella torstaihin 28.3.2019 mennessä, ja olemme sinuun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonjohtaja Jari Innanen, p. 050 563 8233.

 

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlundilla työskentelee yli 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk)
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Syntymäaika
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Vapaa hakemusteksti
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus