Kasvava, kansainvälisesti toimiva Proventia on suomalainen teknologiayhtiö, joka tarjoaa ratkaisuja ja palveluja moottori-, työkone- ja ajoneuvoteollisuuteen. Valmistamme modulaarisia testauskeskuksia sähkö- ja hybridiajoneuvojen, niiden voimalinjojen ja akustojen testaamiseen. Tarjoamme työkoneiden ja raskaiden ajoneuvojen voimalinjojen energiatehokkuutta parantavia järjestelmiä ja -komponentteja. Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 150 alan ammattilaista, Suomessa, Tšekissä ja Iso-Britanniassa.

Proventia on osa Head Invest -teknologiakonsernia.

Haemme nyt

SÄHKÖASENTAJAA

Tehtäviisi kuuluvat sähkö/automaatioasennukset joko itsenäisesti tai osana Proventia Test Solutions liiketoimintayksikön tuotantoa. Sähköasentajan tehtävä on monipuolinen ja sisältää erilaisia tehtäviä sähköjen asennuksista automaatiopuolen kytkentään ja konfigurointiin.

Sinulla on sähköasentajan peruskoulutus ja useamman vuoden työkokemus sähkö/automaatioasennuksista. Kokemus automaatioasennuksesta tai vahvavirtapuolelta sekä työkokemus ulkomailta on eduksi.  

Edellytämme hyvää matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta käydä ulkomaankomennuksilla. Tämän vuoksi tarvitset vähintään tyydyttävän englannin kielen taidon.

Olet omatoiminen ja työtä pelkäämätön. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat oppia uutta.

Tässä tehtävässä pääset tekemään töitä sähköistyvän ajoneuvoteollisuuden kanssa toimittaen alan viimeisintä teknologiaa ajoneuvo- ja komponenttivalmistajille. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessämme, jossa on aitoa intoa tekemiseen. Proventialla sinulla on myös hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen joustavassa ja hyvähenkisessä työyhteisössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Antti Kervinen keskiviikkoisin kello 14.30-15, puhelin 044 0977 004.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, ja kuitenkin viimeistään maanantaina 26.4.2021. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Hakijan perustiedot

Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut merkittävät suorittamani alan kurssit ja opinnot

Koulutus Lisätiedot Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm

Erityisosaaminen

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Palkkatoive €
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten
Liitteet
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Avoimen hakemuksen tietoja säilytetään rekisterissä 6 kuukautta. Tiettyyn tehtävään osoitettua hakemusta säilytetään lakiin perustuvan velvoitteen, kuten yhdenvertaisuuden, toteuttamiseksi tai sen asianmukaisen toteuttamisen näyttämiseksi. Lisätietoja rekrytointirekisteriä koskevasta tietosuojaselosteesta.