Sairaalakemisti, Kliinisen kemian erikoislääkäri tai vastaava kliinisen laboratorion asiantuntija Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy:n keskuslaboratorioon Helsingin Kivihakaan

Yhtyneet Medix Laboratoriot tarjoaa koko terveydenhuollolle luotettavaa analytiikkaa, joka mahdollistaa potilaan oikean hoidon. Palvelemme kliinisen kemian ja mikrobiologian, patologian ja genetiikan ammattilaisia sekä tarjoamme lääkeaine-, huume- ja dopinganalytiikkaa. Toimimme myös asiakkaidemme tukena lähilaboratorioissa, kattaen vierianalytiikan ja näytteenoton palvelut asiakkaan toimipisteissä.

Palvelemme koko Suomen terveydenhuoltoa, mm. yksityisen sektorin lääkäriasemia, julkisen sektorin sairaalalaboratorioita ja perusterveydenhuoltoa sekä dopingtestausta kansallisesti ja kansainvälisesti.

Olemme vastuullisesti toimiva, suomalaisessa omistuksessa oleva yritys. Osallistumme aktiivisesti terveydenhuollon kehittämiseen tuomalla uusia ratkaisuja potilaiden hoitoon ja alan ammattilaisten käyttöön. Lisäksi teemme laajasti yhteistyötä tutkimus- ja kehityshankkeissa. Jatkossa laajennamme palveluitamme yhä enemmän suoraan kuluttajille.

Haluamme olla asiakkaillemme, alan ammattilaisille ja potilaille paras kumppani myös tulevaisuudessa.

 

Haemme

Helsingin Kivihaassa sijaitsevaan laboratorioomme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

Vastuuasiantuntijaksi SAIRAALAKEMISTIÄ, KLIINISEN KEMIAN ERIKOISLÄÄKÄRIÄ, tai vastaavaa, joka omaa vankan osaamisen asiantuntijatyöstä kliinisessä laboratoriossa.

Johdat osastoa, jossa tehdään kliinisen kemian, hematologian, immunologian ja virologian tutkimuksia. Osastoon kuuluvat näytteiden vastaanotto, automaatiolaboratorio sekä kliinisen kemian ja immunologian laboratoriot. Olet osaston kemistien ja laboratoriohoitajien esimiehenä toimivien ryhmävastaavien esimies. Vastaat osaston toiminnan resursoinnista, suunnittelusta ja kehittämisestä asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Huolehdit, että osaston tutkimusvalikoima, tuotteet ja palvelut ovat ajan tasalla, ja että ne täyttävät laatuvaatimukset. Sinulla on osaston budjettivastuu ja raportoit tuotantojohtajalle.

Tehtäviisi kuuluu laboratoriohenkilökunnan koulutuksen ajantasaisuudesta huolehtiminen ja toimit suorien alaistesi varahenkilönä. Tehtäväsi on tukea asiakastyötä tekeviä, sekä kouluttaa ja neuvoa asiakkaita vastuualueellasi.

Tehtävään edellytetään aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää taloudellista osaamista, esimies- ja vuorovaikutustaitoja sekä priorisointi- ja organisointikykyä.  Lisäksi edellytämme kehittävää otetta, sitoutuneisuutta työhön sekä myönteistä asiakaspalveluhenkeä. Lean-menetelmien osaaminen katsotaan eduksi.

Yrityksemme tarjoaa Sinulle dynaamisen työyhteisön, modernin ja kehittyvän työympäristön ja hyvät työsuhde-edut.

Lisätietoja tehtävästä antavat tuotantojohtaja Panu Hendolin 040 758 1994 sekä vastuuasiantuntija Christel Pussinen puh. 050 375 5607. Jätä hakemus tehtävään viimeistään 14.12.2017 osoitteessa www.yml.fi / Yhteystiedot / Avoimet työpaikat.Perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Käytettävissä alkaen (p.k.vvvv) *
Esimies
Kuva
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Yhteystiedot
Puhelin *
Sähköposti *

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Henkilötiedot
Syntymäaika (p.k.vvvv)
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Täytä tähän keskeisimmät tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
 
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Lisätiedot Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Kesto (pv)

Täytä tähän viimeisimmät työsuhteesi

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Muuta
Erityisosaamiset
Suosittelijat
Mitä kautta kuulit tehtävästä?

Kaikille yhteiset osaamiset
 
Osaaminen
Osaaminen
1
Ei osaamista / tarve osaamiselle olemassa.
 
2
Perustiedot osaamisalueen asioista, tarvitsen lisäopastusta ja kokonaisuuden osaaminen puuttuu.
 
3
Selviydyn osa-alueesta itsenäisesti ja hallitsen asiaan liittyviä asiayhteyksiä.
 
4
Hallitsen asian erittäin hyvin ja pystyn opastamaan muita tähän osa-alueeseen.
 
Lisätiedot
  1 2 3 4    
Yhteiset tietojärjestelmät ja ohjelmistot
   
Tekstinkäsittely
   
Taulukkolaskenta
   
Sähköpostiohjelma
   
Sähköinen kalenteriohjelma
   
Internet/Intranet
   
   
Kielitaito
   
suomi
   
ruotsi
   
englanti
   
Muu kielitaito, mikä?