Laboratorioasiantuntija

BIOKEMISTI/ SAIRAALAKEMISTI, LIITY AUTTAMISEN KETJUUN!   

Haemme  biokemistiä/ sairaalakemistiä Suomen Punaisen Ristin Veripalveluun Helsingin Kivihakaan toistaiseksi voimassa olevaan laboratorioasiantuntijan tehtävään. 

Tehtäväsi  

Toimit monipuolisesti Veripalvelun laboratoriodiagnostiikan osa-alueilla. Ensisijaisesti tehtäväsi on toimia asiantuntijana verivalmisteiden laadunvalvontatutkimuksissa, mutta täydennät osaamisellasi myös muuta kvantitatiivista ja kvalitatiivista analytiikkaa. Perehtymisen myötä tehtävänkuvasi voi sisältää muitakin laboratorioanalytiikan alueita ja automaatiota.

Toimit laboratoriopalvelujen luonnontieteilijöiden 14 henkilön asiantuntijatiimissä, joka tekee tiivistä yhteistyötä muun laboratoriohenkilöstön, verenluovutustoiminnan ja sidosryhmien kanssa. Vastaat osaltasi tutkimusmenetelmistä sekä niiden arvioinnista ja hyväksynnästä. Työhösi kuuluu myös prosessien ja toiminnan kehittäminen. 

Osaamisesi

Edellytämme luonnontieteellisen tai muun soveltuvan alan korkeakoulututkintoa sekä useamman vuoden työkokemukseen perustuvaa vankkaa käytännön osaamista. Omaat osaamista kliinisten tutkimusten laboratorioprosessien hallinnassa ja automaatiossa sekä syvällisen perehtyneisyyden kliinisessä kemiassa tai immunologiassa. Seuraat aktiivisesti omaa alaasi ja pidät osaamisesi ajan tasalla. Hyvät tietotekniset taidot ja laboratorioalan erikoispätevyys katsotaan eduksesi. 

Työskentelytyyliltäsi olet vastuullinen ja joustava. Tartut rohkeasti uusiin tilanteisiin ja kehität aktiivisesti toimintaa. Et kaihda myöskään rutiineja ja toimit sujuvasti ylläpitäjänä. Tehtävässä tarvitset hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä työotetta.

Tarjoamme  

Meillä teet merkityksellistä työtä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan parissa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä hyvät mahdollisuudet uuden oppimiseen asiantuntijayhteisössä. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja mukavan tiimin tueksesi. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöidemme mielestä erinomainen työpaikka. Veripalvelu onkin valittu Suomen Parhaiden työpaikkojen joukkoon kolmena peräkkäisenä vuotena. Katso tästä työstämme kertova video ja lue lisää meistä työpaikkana täältä.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonjohtaja Mervi Lankinen, p. 029 300 1697 (ma, ke, pe klo 8 - 10).

Lähetä meille hakemuksesi pian ja viimeistään 25.10. alla olevan hakulomakkeen kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan alkuvuodesta 2021.

 

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu vastaa keskitetysti Suomen verihuollosta tuottaen sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavat verivalmisteet sekä laboratorio- ja asiantuntijapalveluita. Veripalvelun laboratoriossa tehdään verenluovuttajien veriryhmä- ja infektiotutkimukset sekä veri- ja soluvalmisteiden laadunvalvontatutkimukset. Toimimme veriryhmätutkimusten kansallisena referenssilaboratoriona ja teemme keskitetysti Suomessa elin- ja kantasolusiirtojen kudossopeutuvuustutkimukset sekä raskaana olevien veriryhmävasta-aineiden tutkimukset. Veripalvelun laboratoriossa työskentelee noin 90 laboratorioalan ammattilaista.

 

Tervetuloa täyttämään Veripalvelun työhakemusta!


Tietosuojaseloste (linkki)

*
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Mistä sait ensimmäisen kerran tiedon tästä hausta Veripalvelussa? *
Palkkatoive (€/kk)

Koulutus ja työkokemus

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Suoritetut opintopisteet Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Työ alkoi (kk / vvvv) Työ päättyi (kk /vvvv) Tehtävän sisältö
Olen työskennellyt aiemmin Veripalvelussa

Muut työnteon kannalta olennaiset opinnot, kurssit ja lisätiedot

Osaaminen (ammatillinen kielitaitosi ja IT-taidot)

Suomi
Ruotsi
Englanti
Muu mahdollinen kielitaito (kerro omin sanoin)
Arvioi IT-osaamistasi (esimerkiksi Microsoft Office ohjelmien käyttö ja muut työssä käyttämäsi järjestelmät ja ohjelmat)

Henkilökohtainen esittely

Kerro vapaasti itsestäsi
Miksi olet kiinnostunut Veripalvelusta työnantajana ja mitä odotat työltä Veripalvelussa?
Mitkä ovat vahvuutesi hakemaasi tehtävään?

Suosittelijat

Suosittelijat ja heidän yhteystietonsa (suosittelijoita ei kontaktoida ennen mahdollista haastattelua ja erillisen suostumuksen antamista).
Voiko hakemustasi hyödyntää muissa hauissamme hakemusten säilytysajan puitteissa?

Voit liittää tähän CV:si ja mahdolliset muut liitteet