Projektikoordinaattori

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Haaga-Helian runsaat 11 000 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Haemme hanketehtäviin oma-aloitteista ja proaktiivista
projektikoordinaattoria / viestijää
määräaikaiseen työsuhteeseen 23.8.2021 - 30.6.2023.

Tehtävissäsi työskentelet kahdessa EAKR- ja ESR-rahoitteisessa hankkeessa projektikoordinaattorina vastaten hankehallinnosta sekä projektien toiminnan koordinoinnista sekä monikanavaisesta hankeviestinnästä. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat myös muut hanketta tukevat toimenpiteet kuten tapahtumajärjestelyt sekä muut vaihtelevat tehtävät.

Edellytämme aiempaa kokemusta usean EAKR- ja ESR-hankkeen koordinoinnista sekä näyttöä monikanavaisesta viestinnästä. Haettavalla henkilöllä on koordinaattorin tehtäviin soveltuva koulutus ja erinomainen englannin kielen taito. Lisäksi palveluasenne ja monipuolinen ohjelmistojen hallinta ovat olennaisia edellytyksiä.

Odotamme:

  • Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Oma-aloitteista ja aktiivista työotetta
  • Ratkaisukeskeisyyttä
  • Halua saattaa asioita maaliin
  • Paineensietokykyä
  • Hyvää englannin kielen taitoa

Tarjoamme dynaamisen ja kansainvälisen toimintaympäristön, innostuneen työilmapiirin ja erinomaiset mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja antaa tutkimusaluejohtaja Hannu Vahtera, hannu.vahtera@haaga-helia.fi (Huom! Vain kyselyt - emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia).

Hae tehtävää viimeistään 30.6.2021. Lisää hakemukseesi CV.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Kuva

Syntymäaika *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Sukupuoli *
Kansalaisuus *
Muu kansalaisuus
Maanosa (kansalaisuudeltaan ei-suomalaiset)

Tietosuojaselosteemme mukaisesti henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään ainoastaan tässä selosteessa kuvattuun tarkoitukseen. Täyttämällä ja lähettämällä hakulomakkeen annan luvan käsitellä hakulomakkeessa antamiani tietoja hakuprosessiin liittyen. Tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan tästä.

Hyväksyn, että antamani tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. *

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkinnon suoritusmaa Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Muut merkittävät opinnot ja kurssit

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Erityisosaamisesi hakemaasi tehtävään liittyen
Mistä sait tiedon työpaikasta / Haaga-Heliasta työnantajana?
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Suosittelijat

Kielitaito

Tietotekniikkaosaaminen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot