Liikenneopettaja, oppisopimus, CAP-Autokoulu Helsinki Pasila ja Helsinki Hämeentie

Liikenneopettaja, oppisopimus, CAP-Autokoulu Helsinki Pasila ja Helsinki Hämeentie, CAP-Group Oy

Kiinnostaisiko sinua työskennellä monipuolisissa ja itsenäisissä tehtävissä Suomen suurimassa kuljettajakoulutusyrityksessä ja olla mukana parantamassa liikenneturvallisuutta? 

 

Haemme Helsingin Pasilan ja Hämeentien CAP-Autokoulun alueelle asiakaspalveluhenkistä henkilöä koulutettavaksi oppisopimuksella liikenneopettajaksi.

CAP-Group on Suomen ja Saksan suurin kuljettajakoulutusyritys. CAP-Groupiin kuuluu Suomen suurin autokouluketju CAP-Autokoulu ja Antin Autokoulu sekä Saksan suurin autokouluketju Rettig. Tavoitteenamme on parantaa liikenneturvallisuutta laadukkailla palveluilla, nykyaikaisella asiakaskokemuksella ja digitalisoiduilla oppimisinnovaatioilla. Olemme edelläkävijä koko toimialan modernisoinnissa.

Oppisopimuksella työskentelet ja ansaitset liikenneopettajaharjoittelijan palkkaa (TES) ja samalla opiskelet itsellesi uuden ammatin. Liikenneopettajana pääset työskentelemään monipuolisten liikenneopetustehtävien parissa kasvavassa liikennekoulutusalan yrityksessä. Liikenneopettajan työtehtäviin kuuluu opetustyön lisäksi myös mm. sähköistä oppilashallintaa. Innostus uuden oppimiseen ja omaksumiseen ja koko työyhteisön huomioiva asenne ovat tärkeitä piirteitä tehtävässä menestymisen kannalta. 

 

 

Toivomme hakijalta

  • Vähintään B-luokan ajo-oikeutta, joka on ollut voimassa kolme vuotta.
  • Jos haluat erikoistua moottoripyörän (A2 ja A) tai raskaan kaluston (C-, CE- ja D-luokka) opettajaksi, vaatii se kyseisen luokan ajo-oikeuden, joka on ollut voimassa vähintään kolme vuotta.
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja, myyntihenkisyyttä ja palvelualttiutta.
  • Itsenäistä työotetta, paineensietokykyä ja halua toimia osana tiimiä.
  • Tietoteknistä osaamista ja kykyä omaksua uusi järjestelmiä.
  • Suomen ja englannin kielten taitoa.

 

Katsomme eduksi

  • Taidon toimia nykyaikaisessa toimistoympäristössä.
  • Tuntemuksen sähköisistä opetusvälineistä.
  • Muiden kielten osaamisen.

 

Tarjoamme Sinulle määräaikaisen työsuhteen, joka 2.2 tutkinnon osan suorittamisen jälkeen muuttuu toistaiseksi voimassa olevaksi. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään alan johtavassa, vakaasti kasvavassa organisaatiossa, jossa työskentelee yli 600 henkilöä. Meillä pääset työskentelemään toisiaan kannustavien ja ammattitaitoisten moniosaajien joukossa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän Helsingin Pasilan ja Hämeentien toimipisteillämme, nykyaikaiset työvälineet, kattavan työterveyshuollon, kuntokeskusalennuksia sekä laajan perehdytyksen, koulutusta ja tuen tehtävään. Pääset osaksi mukavaa työyhteisöä, jossa teemme töitä yhdessä ja autamme toisiamme. Käytössämme on Liikenneopetusalan työehtosopimuksen mukainen tuntipalkkaus. Työaika tehtävässä on arkisin klo 7-19 välillä.

 

Kiinnostuitko?

Hienoa - odotamme jo tapaamistasi. Lähetä meille hakemuksesi palkkatoivomuksineen alla olevan lomakkeen kautta. Hakemuksia käydään läpi koko hakuajan ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Haku päättyy viimeistään 6.12.2023.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää lisää tehtävästä tai yrityksestä, ota yhteyttä aluepäällikkö Jenni Puskaan, jenni.puska@cap.fi, 044 485 0583.

 

Yritys

CAP-Group Oy on Suomen ja Saksan suurin ja kasvava kuljetus- ja logistiikka-alan koulutusyritys. CAP-Group edistää liikenneturvallisuutta modernisoimalla koulutusmenetelmiä, oppimistekniikoita ja asiakaskokemusta. Tarjoamme palveluita yli 150 paikkakunnalla. Kannattavasti kasvavan CAP-konsernin tavoitteena on olla Euroopan suurin kuljettajakoulutusyritys.

 

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.


Hakijan perustiedot
Tietosuojakäytäntö
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (aika kuukausina)
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Erityisosaamiset
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätietoja Ensisijainen tutkinto
Luvat sekä muut koulutukset ja opinnot
Lupa/koulutus Järjestäjä Alkupäivä Päättymispäivä Lisätietoja
Työkokemus
Yritys/työnantaja Tehtävä/ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä Tehtävän sisältö

CV ja vapaamuotoinen hakemus

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot