Haemme kolmea ammattitaitoista TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA

pitämään huolta asiakaskiinteistöistämme Espoon alueella.

Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset kiinteistönhoidon tehtävät, kuten korjaus-, huolto- ja asennustöitä. Työnkuvaan kuuluu myös ulkoalueiden hoitoa ja kunnossapitoa: lumitöitä, liputuksia, päivystystehtäviä jne.

Mitä odotamme sinulta? Koska työ on itsenäistä, arvostamme oman työn organisointikykyä, oma-aloitteista työotetta sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Tehtävän menestyksekkäästi hoitaminen edellyttää joko teknisen kiinteistöhoitajan tai kiinteistöhoitajan ammattitutkintoa, vähintään neljän vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, ajokorttia, suomen kielen taitoa ja mielellään kiinteistönhoitokoneiden ajotaitoa. Eduksi katsomme mm. LVI- ja sähköalan opinnot.

Mitä tarjoamme? Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yhtiössä. Meillä saat tueksesi perehdytyksen työhösi, kivat työkaverit ja osaavan esimiehen. Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä työssäsi.

Kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa Toni Pykönen p. 050 405 7922

Olisiko tässä työ sinulle? Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 31.5.2021 työt alkavat kattavalla perehdytyksellä 14.6.2021 Toimi kuitenkin nopeasti, sillä tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kotikatu on vuonna 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka koostuu pienistä paikallisista lähellä asiakkaita toimivista yksiköistä. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Lupauksemme on: havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme. Olemme toimialamme ykkönen, halutuin kumppani ja työnantaja. Kiinteistönhoidon edelläkävijänä kehitämme jatkuvasti toimintaamme, henkilöstömme osaamistamme ja palveluitamme.

Työllistämme yli 3 200 ammattilaista ja liikevaihtomme on yli 280 miljoonaa euroa. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen, jonka lisäksi toimintaa on myös Ruotsissa ja Norjassa.

Tarjoamme kannustavan työpaikan merkityksellisellä toimialla. Meillä on reilu tekemisen meininki ja panostamme henkilöstömme hyvinvointiin. Meillä työskentelee esimerkiksi kiinteistönhoitajia, siivoojia,  toimistosihteereitä ja eri tehtävien asiantuntijoita, jotka pitävät päivittäin huolta asiakastaloyhtiöidemme viihtyvyydestä ja toimivuudesta. Olemme osaltamme luomassa asiakkaillemme viihtyisää ja turvallista asuinympäristöä.

Lue kotikatulaisten mietteitä: https://www.kotikatu.fi/meille-toihin/kotikatulaiset-aanessa/

 

 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot