Palveluesimies Riihikallion palvelukortteliin

Riihikallion palvelukeskus on aloittanut toimintansa helmikuussa 2014. Riihikalliossa on kaksi ryhmäkotia (yht. 50 asukaspaikkaa) ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville vanhuksille ja 96 palveluasuntoa ikäihmisille. Lisätietoja Riihikalliosta löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/riihikallio.

Haemme nyt palveluesimiestä Riihikallion palvelukorttelissa sijaitseville ryhmäkodeille. Palveluesimiehenä vastaat ryhmäkotien arjen sujumisesta, taloudesta sekä sopimuksenmukaisen hoidon toteutumisesta. Toimit esimiehenä ryhmäkotien henkilökunnalle. Teet tiivistä yhteistyötä palveluasunnoista vastaavan palveluesimiehen kanssa ja vastaatte tiiminä palvelukorttelin laadukkaasta toiminnasta ja varmistatte parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen luomisen yhdessä henkilöstön kanssa.

Tehtävä edellyttää sosiaali- tai terveydenhuoltoalan korkeakoulututkintoa, vahvaa kokemusta työskentelystä ikäihmisten sekä hyvää johtamistaitoa. Sinulla on aktiivinen ja kehittävä ote, etkä pelkää yllättäviäkään tilanteita. Sinulla on myös vahva kokemus esimiestyöstä.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa.

Tarjoamme kannustavan ja innokkaan työyhteisön. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. Palveluesimiehen hallinnollisena tukena on palvelu- ja myyntijohtaja ja vertaistukena muiden palvelutalojemme palveluesimiehet.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palvelu- ja myyntijohtaja Tanja Koivistoon, parhaiten tavoitat hänet maanantaina 10.6. klo 14-15, tiistaina 18.6. klo 14-15 ja tiistaina 25.6. klo 14-15 numerosta 040 457 0233. Voit lähettää kysymyksesi myös sähköpostitse tanja.koivisto@yrjojahanna.fi

Hakemuksen palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen voi lähettää viimeistään 30.6.2019 oheisen lomakkeen kautta.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *
Käytettävissä alkaen *

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste (FI) Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Suoritetut sertifikaatit sekä muut koulutukset ja opinnot
Sertifikaatti / koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot Viimeinen voimassaolopvm
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Esimiestyön kokemus Tehtävän sisältö

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme? *
Erityisosaamiset
Suosittelijat
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot