Sähkösuunnittelija, Lahti


Tavoitteenamme on asiakaslähtöinen sähkösuunnittelu ja haluamme jättää jälkeemme vain laadukasta jälkeä. Suunnittelemme energia- ja kustannustehokkaita sähköjärjestelmiä, jotka takaavat hyvät sisäolosuhteet ja käyttäjien hyvinvoinnin rakennuksissa.

Nyt etsimme sinua, sähkösuunnittelija mukaan osaavaan ja mukavaan porukkaamme! Olisi huippua saada sinut meille työkaveriksi. Tarjolla olisi työpaikka, jossa on erinomainen ilmapiiri ja välitön tunnelma.

Jos ammatillisesti kiinnostavat ja monipuoliset hankkeet kiinnostavat, kannattaa jatkaa lukemista. Vaihtelevuus on valttimme: työpöydällesi päätyvät kohteet voivat olla asuintaloja, kouluja, sairaaloita ja kaikkea siltä väliltä.

Työssäsi on mahdollisuus nähdä oman hankkeen eri vaiheet aina hankesuunnittelusta rakennuksen luovutukseen ja käytönaikaisen toiminnan seuraamiseen.

Meillä on töitä tällä hetkellä sähkösuunnittelijoille eri uravaiheessa. Voit olla alan uusi tulokas, jolla on muutaman vuoden kokemus alalta tai erittäinkin kokenut alan konkari. Työsi sisältö räätälöidään osaamisesi ja omien halujesi mukaisesti. Jos olet jo kokeneempi suunnittelija, sinulle on tarjolla myös itsenäistä projektien johtotehtäviä.

 

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin muun muassa tukemalla harrastustoimintaa. Tarjoamme sinulle aamupalaa joka arkiaamu. Seuraamme aktiivisesti hyvinvointiasi työterveydenhuollon ja erillisten hyvinvointiprojektien kautta.

Tämän vuoden ympäristöpääkaupunkina Lahti tarjoaa sopivan kokoiset puitteet helppoon arkeen – liikunta- ja kulttuuriharrastuksille sekä vesillä liikkumiseen meillä on loistavat puitteet.

Meitä granlundilaisia yhdistää aito välittämisen kulttuuri ja halu auttaa kaveria. Meiltä löytyy aina hiha, josta nykäistä. Olemme työntekijöidemme omistama yritys, jossa asiat hoituvat ilman ylimääräisiä koukeroita.

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään reilusti kohtelevana työnantajana. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut.

 

Mitä toivomme sinulta?

  • Olet AMK-insinööri tai DI

  • Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus sähkösuunnittelutehtävistä

  • Osaat käyttää nykyaikaisia suunnitteluohjelmistoja

  • Sinulta löytyy vuorovaikutustaitoja ja olet vastuuntuntoinen

 

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme sunnuntaihin 7.3.2021 mennessä niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Pertti Ihalainen, etunimi.sukunimi@granlund.fi.Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihimme.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa käyttää myös muita tehtäviä täytettäessä. *


Voit täyttää alla olevat kentät tai tallentaa liitetiedostoina CV:si ja hakemuksen.

LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?

Muistathan klikata "Tallenna" ladattuasi liitetiedoston koneeltasi (Choose file).

CV
Vapaamuotoinen hakemus