Haemme Antellille Vantaalle ravintolatyöntekijää

Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja noin sadassa ravintolassa ja kahvilassa ympäri Suomen. Meille antellilaisille hyvä maku on kaikki kaikessa – jo vuodesta 1880 saakka. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee yli 500 osaavaa ammattilaista, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli 49,4 MEUR.
Antell tekee aidosti hyvää.

”Me antellilaiset olemme oma-aloitteisten ammattilaisten työyhteisö. Meillä on ainutlaatuinen yrityskulttuuri, jonka lähtökohta on, että työntekijöihin luotetaan ja vastuu jaetaan mahdollisimman lähelle asiakasta.”

Haemme Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevaan ravintolaamme innostunutta, ratkaisukeskeistä ja iloista ravintolatyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat lounassalaattien, jälkiruokien ja vitriinituotteiden valmistaminen. Lisäksi kassatyöskentelyä, omavalvontaa sekä ravintolasalin ja keittiön puhtaanapitotyötä että astiahuoltoa ja muita keittiön avustavia tehtäviä. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkeen, mutta toivomme joustavuutta tilanteen niin vaatiessa.

Odotamme, että olet ravintola-alan moniosaaja, joka voi työskennellä myös iltaisin. Omaat myös paineensietokykyä, aurinkoista asiakaspalveluasennetta ja kassatyössä sinulla on loistavaa asiakaspalvelun osaamista. Osaat huomioida yleisimmät allergiat ja erityisruokavaliot. Seuraat mielelläsi alan trendejä. Huolehdit osaltasi ruoan erinomaisesta laadusta unohtamatta oleellisinta, eli makua. Olet monitaitoinen, ripeä ja iloinen henkilö, joka on valmis tekemään kaikenlaisia töitä keittiössä. Tehtävään valitun työntekijän luottotiedot tarkistetaan ja edellytämme hygieniapassia.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle työhyvinvointiin panostavan työyhteisön ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavaa Antell-perhettä.

Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan

Kiinnostuitko? Täytä alla oleva sähköinen hakemus 28.2.2020 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa ravintolapäällikkö Katri Rupponen p. 020 770 2219.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi *
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemustani saa säilyttää muita hakuja varten (kk) *
Kuva
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut merkittävät suorittamani alan kurssit ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Muu osaaminen

Muut suoritetut kurssit ja pätevyydet
MS Officen hallinta
Muut IT-taidot
Kielitaito: englanti
Kielitaito: ruotsi
Kielitaito: saksa
Kielitaito: ranska
Kielitaito: venäjä
Muu kielitaito
Erityisosaaminen
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Esimieskokemus
Suurtalouskeittiökokemus
A´la Carte/edustuskeittiökokemus
Tarjoilu- tai kassakokemus
Edustustarjoilukokemus
Anniskelukokemus
Siivousalan kokemus
Oletko aiemmin ollut Antell-konsernin palveluksessa?

Toimipiste, työtehtävä ja ajankohta
Muuta
Miksi juuri sinut pitäisi valita yrityksemme palvelukseen ja tähän tehtävään? *
Suosittelijat yhteystietoineen
Palkkatoivomus (euroa/kk)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Lisätietoja