Energialaskennan palvelupäällikkö, Helsinki

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat etsivät yhteistyössä asiakkaiden kanssa uusia mahdollisuuksia? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista? Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme energiatoimialallemme energialaskennan palvelupäällikköä Helsingin toimipisteeseemme.

Palvelupäällikkönä vastaat Granlund Consulting Oy:n energia- ja erikoislaskentatoiminnan kehittämisestä ja koordinoinnista. Seuraat aktiivisesti alan kehitystä, ohjaat sisäistä ohjelmistokehitystä omien sovellustemme osalta sekä varmistat, että organisaatiossamme on alan viimeisin tietotaito ja ohjelmistot maailmanluokan energialaskennan asiantuntijoiden käytettävissä. Työhösi kuuluvat myös monipuoliset energialaskennan projektityöt. 

Granlundilla on pitkä, lähes 60 vuoden kokemus, kiinteistö- ja rakennusalan energia- ja erikoislaskennassa. Olemme alan johtava toimija vaativissa energialaskentatehtävissä ja olemme olleet luomassa alalle useita uusia käytäntöjä sekä laskentamenetelmiä kaikilla toimintamme vuosikymmeninä.   

Käytössämme on parhaat työkalut, joista osa on oman ohjelmistokehityksemme tuotteita. Seuraamme jatkuvasti alan kehitystä ja olemme itse aktiivisesti mukana edistämässä uusien innovaatioiden ja laskentamenetelmien kehitystä sekä jalkautumista alalle.

Granlund Consultingissa me luotamme huippuasiantuntijoihimme ja kannustamme luovaan ajatteluun. Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, ja panostamme innovaatioihin sekä kehittymiseen. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille erityisen tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön laajassa asiantuntijajoukossa, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Saat meiltä myös käyttöösi tehokkaat ja modernit työkalut sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.

Mitä toivomme sinulta?

Palvelupäälliköltä odotamme usean vuoden monipuolista kokemusta energialaskennan tehtävistä ja intohimoista suhtautumista haastavien laskentaongelmien ratkomiseen. Koulutusta tärkeämpää tehtävän hoitamisessa on laaja-alainen kokemus kiinteistö- ja rakennusalalla käytettävistä energialaskennan sovellusohjelmista (mm. IDA-ICE) sekä niiden hyödyntämisestä käytännön laskentatehtävissä. Eduksi katsotaan ohjelmointiosaaminen ja kyvykkyys omien laskentasovellusten luomiseen esim. MatLab-ympäristössä. Lisäksi työhösi voi osaamiseesi ja kiinnostukseesi pohjaten kuulua myös muun teknisen erikoislaskennan, kuten lämpö- ja kosteusteknisen konsultoinnin ja CFD-laskennan palvelukokonaisuuden hallinta. Palvelupäällikön tehtävässä myös koordinointi ja vuorovaikutustaidot sekä kyky kehittää asiantuntijaorganisaation toimintaprosesseja korostuvat.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV alla olevalla hakulomakkeellamme keskiviikkoon 9.1.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Ville Reinikainen, p. 050 541 5375, etunimi.sukunimi@granlund.fi ja ryhmäpäällikkö Tuomo Niemelä, p. 040 662 1274, etunimi.sukunimi@granlund.fi

Granlund Consulting on kiinteistöliiketoiminnan suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Me katsomme kiinteistö- ja rakennusalaa kolmelta eri näkökulmalta. Nämä ovat kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtaminen, rakentamisen tavoitteiden johtaminen sekä alueelliset energiaratkaisut. Konsultoinnillamme autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä. Mielestämme onnelliset ihmiset tekevät parempaa yhteistyötä ja vastuullisia päätöksiä.

Granlund Consulting on osa Granlund-konsernia, joka työllistää noin 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi/konsultointi


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk)
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Syntymäaika
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Vapaa hakemusteksti
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus