Talouskoordinaattori

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Haaga-Helian runsaat 11 000 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee lähes 670 alansa ammattilaista.

Haemme nyt joukkoomme
taloushallinnon koordinaattoria
vastaamaan Haaga-Helian laskutuksesta, myyntireskontrasta sekä matkalaskujen hallinnasta toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Neuvot ulkoiseen laskutukseen liittyvissä kysymyksissä, kuten laskukirjauksiin, arvonlisäverokäsittelyyn ja kirjanpidon tiliöinteihin liittyen. Hoidat myös itse laskutusta. Hoidat myyntireskontraa ja seuraat avoimia saamisia sekä niiden perintää.

Toimit myös matkakulujärjestelmän pääkäyttäjänä ja huolehdit matkalaskujen oikeellisuudesta. Ohjeistat matka- ja kululaskujen teossa sekä ylläpidät matkustusohjeita. Osallistut myös vastuualueidesi kehittämishankkeisiin sekä toimit varahenkilönä taloustiimin eri tehtävissä.

Odotamme sinulta taloushallintopainotteista merkonomin tai tradenomin koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito on välttämätön, jotta voit palvella sisäisiä ja ulkoisia asiakkaitamme sekä puhelimessa että sähköpostilla.

Toivomme sinulta järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta, positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä tiimityötaitoja. Arvostamme kehitys- ja ratkaisukeskeisyyttä sekä uusien näkökulmien esittämistä.

Tarjoamme dynaamisen ja kansainvälisen toimintaympäristön, innostuneen työilmapiirin ja hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Virpi Peltoniemi, puh. 040 570 1182. Varmimmin tavoitettavissa to 14.1. klo 14-16 ja ma 18.1. klo 9-11.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus viimeistään 24.1.2021. Liitä hakemukseesi CV. Aloitamme valintaprosessin jo ennen hakuajan loppumista.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Kuva

Syntymäaika *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Sukupuoli *
Kansalaisuus *
Muu kansalaisuus
Maanosa (kansalaisuudeltaan ei-suomalaiset)

Tietosuojaselosteemme mukaisesti henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään ainoastaan tässä selosteessa kuvattuun tarkoitukseen. Täyttämällä ja lähettämällä hakulomakkeen annan luvan käsitellä hakulomakkeessa antamiani tietoja hakuprosessiin liittyen. Tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan tästä.

Hyväksyn, että antamani tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. *

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkinnon suoritusmaa Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Muut merkittävät opinnot ja kurssit

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Erityisosaamisesi hakemaasi tehtävään liittyen
Mistä sait tiedon työpaikasta / Haaga-Heliasta työnantajana?
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Suosittelijat

Kielitaito

Tietotekniikkaosaaminen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot