Kesäsijainen Vuohenojan tuettuun asumiseen

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottaa säätiön sataprosenttisesti omistama Yrjö & Hanna Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

Vuohenojan palvelutalo Tampereen Messukylässä tarjoaa kuntouttavia ja yksilöllisiä asumispalveluja mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Vuohenojalla on yhtensä 61 asuntoa; tukiasumisen asuntoja, palveluasuntoja sekä ryhmäkotiasuntoja. Näiden lisäksi tarjoamme Vuohenojalta käsin tuetun asumisen palveluja omissa kodeissaan asuville, yli 18-vuotiaille mielenterveys- ja päihdekuntoutujille Tampereen ja Oriveden seudulla. Lisätietoa Vuohenojasta löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/vuohenoja  ja tuetun asumisen palvelusta osoitteesta www.yrjojahanna.fi/tuettu-asuminen-tampere/

Haemme tuetun asumisen palveluun kesälomien sijaista ajalle 10.6.-1.9.2019. Työ on eri puolella Tamperetta asuvien asiakkaiden kotona tapahtuvaa kaksivuorotyötä. Palvelua tarjotaan asiakkaiden tarpeiden mukaan arkisin klo 8-18 välisenä aikana.  Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Edellytämme valittavalta henkilöltä sosiaali- tai terveysalan peruskoulutusta (esim. lähihoitaja), päihde- ja mielenterveystyön tai sosiaalisen kuntotuksen opintoja sekä alan työkokemusta. Lisäksi edellytämme kykyä itsenäiseen päätöksentekoon, vastuullisuutta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme sinulle kannustavan ja arvostavan työyhteisön, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa viihtyisän työympäristön luomiseen. Työnantajana meill eon ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. Tuemme ja kannustamme työntekijöitä kehittymän ja kouluttautumaan. Jos olet ahkera, tunnollinen ja asiakaspalveluhenkinen, saatat olla hakemamme henkilö.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, vastuullisuus ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä vastaava sairaanhoitaja Saila Juutilaiseen 040 457 0232 tai sähköpostitse saila.juutilainen@yrjojahanna.fi

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 30.4.2019 täyttämällä oheinen hakemus. Toimithan nopeasti, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste (FI) Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Suoritetut sertifikaatit sekä muut koulutukset ja opinnot
Sertifikaatti / koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot Viimeinen voimassaolopvm
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Esimiestyön kokemus Tehtävän sisältö

Voimassa oleva

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Erityisosaamiset
Suosittelijat
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus