Haemme Antellille Vaasaan kassatarjoilijaa

Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja noin sadassa ravintolassa ja kahvilassa ympäri Suomen. Meille antellilaisille hyvä maku on kaikki kaikessa – jo vuodesta 1880 saakka. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee yli 500 osaavaa ammattilaista, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli 49,4 MEUR.
Antell tekee aidosti hyvää.

”Me antellilaiset olemme oma-aloitteisten ammattilaisten työyhteisö. Meillä on ainutlaatuinen yrityskulttuuri, jonka lähtökohta on, että työntekijöihin luotetaan ja vastuu jaetaan mahdollisimman lähelle asiakasta.”

Haemme Vaasassa sijaitsevaan henkilöstöravintolaamme reipasta ja aurinkoista asiakaspalvelijaa kassatarjoilijan tehtävään. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu aulakahvilan avaukseen liittyvät työt, kokous- ja tilavarausten vastaanotto, kokoustarjoilujen hoitaminen ja lounasaikana salityöskentely sekä puhtaanapito. Valmistat myös aamupala- ja välipalatuotteita, huolehdit lounaan alkuvalmistelua ravintolasalissa ja lounaan aikana huolehdit toiminnan sujuvuudesta salissa. Seuraat lisäksi sähköpostiliikennettä ja teet pieniä tekstinkäsittelytöitä. Työaika on 60 h/3vkoa ja työvuoro pääsääntöisesti arkisin. Arvostamme mahdollisuuttasi joustaa tarpeen mukaan.

Toivomme, että sinulla on kokemusta tarjoilijan tai kassatarjoilijan työstä. Olet innostunut tiimipelaaja, joka nauttii kiireisestäkin työtahdista. Edellytämme hygienia- ja anniskelupassia, tietoteknisiä perustaitoja sekä menestyt työssäsi, kun hallitset suomen, ruotsin ja englannin kielen perustaidot.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle työhyvinvointiin panostavan työyhteisön ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavaa Antell-perhettä.

Työ alkaa heti

Kiinnostuitko? Täytä alla oleva sähköinen hakemus 29.2.2020 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt voi alkaa jo hakuaikana sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Veli Korhonen, p. 020 770 2208.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi *
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemustani saa säilyttää muita hakuja varten (kk) *
Kuva
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut merkittävät suorittamani alan kurssit ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Muu osaaminen

Muut suoritetut kurssit ja pätevyydet
MS Officen hallinta
Muut IT-taidot
Kielitaito: englanti
Kielitaito: ruotsi
Kielitaito: saksa
Kielitaito: ranska
Kielitaito: venäjä
Muu kielitaito
Erityisosaaminen
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Esimieskokemus
Suurtalouskeittiökokemus
A´la Carte/edustuskeittiökokemus
Tarjoilu- tai kassakokemus
Edustustarjoilukokemus
Anniskelukokemus
Siivousalan kokemus
Oletko aiemmin ollut Antell-konsernin palveluksessa?

Toimipiste, työtehtävä ja ajankohta
Muuta
Miksi juuri sinut pitäisi valita yrityksemme palvelukseen ja tähän tehtävään? *
Suosittelijat yhteystietoineen
Palkkatoivomus (euroa/kk)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Lisätietoja