Haemme Länsi-Helsinkiin

YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan tiimisi toiminnasta ja päivittäisestä työnjohtamisesta.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tiimisi kanssa. Pidät huolen tiimin osaamisesta, jotta päivittäiset työt tehdään laadukkaasti asiakasta kuunnellen ja motivoit työntekijöitäsi kasvamaan sekä kehittymään.

Toivomme sinulta oma-aloitteellisuutta, reipasta asennetta sekä halua tarttua erilaisiin työtehtäviin. Edellytämme aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaidemme päivittäiseen elämään luomalla viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön. Tukenasi ovat osaavat työkaverit ja suuren yrityksen resurssit. Tule mukaan tekemään kanssamme asiakkaidemme jokaisesta päivästä viihtyisämpi!

Kiinnostuitko? Jos onnistuimme vakuuttamaan sinut siitä, että mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, hae joukkomme lähettämällä sähköinen hakulomake viimeistään 15.9. Toimi kuitenkin pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hakulomakkeella tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä, Pasi Laitila kertoo mielellään lisää. Pasin tavoitat puhelimitse numerosta 050 385 9237.

Kh-Kiinteistöpalvelut on nyt Kotikatu. Olemme merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme ja hoidamme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 100 M€ ja se toimii nyt yli 1100 Kotikatulaisen voimin pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Jyväskylässä ja Oulussa.

 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot

Suoritetut luvat

Lupa Järjestäjä Viimeinen voimassaolopvm
Suoritetut muut koulutukset ja opinnot

Ajokorttitiedot

Ajokorttiluokka Voimassa alkaen
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Mahdolliset suosittelijat
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot