Projektipäällikkö

Puumerkki Groupiin kuuluva Oiva Wood Solutions syntyi kesällä 2019. Vaikka nimi on uusi, meillä on vankka kokemus, vahva osaaminen ja kestävä näkemys tulevaisuuden puurakentamisesta. Näistä työstämme asiakkaillemme onnistumisia kaikkiin tarpeisiin aina hankesuunnittelusta tuoteosatoimituksiin. Oivalluksillamme edistämme ekologista ja kestävää suomalaista puurakentamista, johon tuomme kilpailukykyisiä ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Ratkaisuillamme haluamme kehittää koko puurakentamisen alaa.

Projektipäällikkö,

tule suunnittelemaan tulevaisuuden puurakennusratkaisuja Oiva Wood Solutionsille!

Tehtävänäsi ovat projektijohtaminen, suunnittelun ohjaus ja useiden sidosryhmien kuten myynnin, tuotannon ja asennuksen tuki. Projektipäällikkönä toimit yhteyshenkilönä sekä asiakkaille että suunnittelijoille. Materiaalihankintojen määrälaskenta ja koordinointi ovat vastuullasi.

Oiva Woodin tuotanto ja toimisto sijaitsevat Vierumäellä, mutta hybridityöskentely mahdollistaa osittaisen etätyön.

Edellytämme sinulta rakennusalan koulutusta ja kokemusta puurakenteisten kohteiden projektijohdosta, suunnittelusta tai työmaalta. Tehtävässä tarvitaan CAD-ohjelmistojen osaamista (käytämme Vertexiä) sekä taitoa lukea ja tulkita rakenne- ja elementtikuvia. Katsomme eduksesi rakennusalan sopimusehtojen ja rakennustekniikan tuntemuksen.

Tule mukaan mukavaan ja ammattitaitoiseen työporukkaamme! Meillä et jää yksin: teemme yhdessä ja tuemme työkavereita. Hyvinvointia tukemaan saat myös lounas- ja virike-edut, kattavat työterveyshuollon palvelut sekä halutessasi työsuhdepyörän. Osana Puumerkki Groupia, Oiva tarjoaa mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen ja sisäiset siirtymiset tehtävästä toiseen koko konsernin laajuisesti ovat mahdollisia.

Jos haluat tietää lisää työstä, työyhteisöstä tai Oivasta, soita Timo Kämppi, liiketoimintajohtaja, 0401581843.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 21.8.2022. Aloitamme sopivien hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Tutustu tarkemmin https://oivawood.com/.


Hakemusta säilytetään (kk) *

HAKEMUKSEN TIEDOT

PERUSTIEDOT
Sukunimi *
Etunimet *
Sähköpostiosoite *
Puhelinnumero

LIITETIEDOSTOT

Lisää liite omalta koneeltasi näin: + Lisää >> Choose file >> TALLENNA PIENESTÄ TALLENNA-PAINIKKEESTA LIITTEEN VIERESTÄ.

Vapaamuotoinen hakemus
Ansioluettelo
Oletko ollut aikaisemmin töissä Puumerkillä?

Lisätietoja
KOULUTUSTIEDOT
Tutkinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi Lisätiedot