Controller, kirjanpito ja Middle Office

Hyvinvoiva henkilöstö ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä asioita, joiden eteen teemme systemaattisesti töitä. Kiinnostavat työtehtävät, projektit ja sidosryhmäyhteistyömme tarjoavat monenlaisia kehittymismahdollisuuksia. Meitä on tällä hetkellä noin 150 hengen yhtenäinen joukkue ja tavoitteemme tekemisessämme ovat korkealla; haluamme olla ylivertaisia siinä mitä teemme.

Tahdomme uudistua ja olla edelläkävijä asiakaslähtöisessä palveluiden, toiminnan vaikuttavuuden ja tehokkuuden kehittämisessä. Toimintamme kehittäminen kulkee jatkuvasti ydintehtäviemme hoitamisen rinnalla. Tarjoamme monipuolisia asiantuntija- ja asiakaspalvelutehtäviä työttömyysturvan ja aikuiskoulutusetuuksien palveluiden parissa.

 

Haemme talouden ja rahoituksen kirjanpitoon ja Middle Officeen kahta

CONTROLLERIA

toistaiseksi voimassa oleviin tehtäviin.

 

Controllerina analysoit rahaston taloudellista tilaa sekä talouspalvelujen ja rahoituksen toimintaa. Tehtävänäsi on osallistua ulkoiseen laskentaan sekä tilinpäätösten tuottamiseen ja kehittämiseen IFRS:n standardien mukaisesti. Kehität ja parannat kirjanpidon ja Middle Officen toimintaa Lean-toimintamallin mukaisesti. Seuraat toimintaympäristön ja lainsäädännön muutoksia ja vastaat siitä, että niihin reagoidaan tarvittavilla toimenpiteillä. Toimit vastuualueesi linjauskysymysten ratkaisijana.

Taloushallinnon osaajana vastaat kirjanpitoon ja talouspalveluihin liittyvän dokumentaation, työohjeistuksen ja tietämyskannan ajantasaisuudesta ja kehittämisestä sekä talouspalvelujen sisältöosaamisen ajantasaisuudesta ja koulutuksesta rahastossa. Tehtäviisi kuuluvat myös kirjanpidon ja Middle Officen edustaminen järjestelmäkehityksessä Liiketoimintateknologia-toimintamallin mukaisesti. Keskeisenä tehtävänäsi on MS Dynamics -alustalle toteutetun reskontran toiminnallisuuksien kehittäminen ja integrointi kirjanpitoon. Tuotat johdolle ja liiketoiminnoille raportointitietoa LTT-toimintamallin ja sisäisen laskentamallin mukaisesti jatkuvaan toiminnan ohjaukseen, investointien suunnitteluun sekä strategia- ja suunnitteluprosessien tarpeeseen. Tuet rahaston liiketoimintoja konsultoimalla talousohjauksella sekä vastaat palvelun konseptoinnista.

Toinen avoinna olevista tehtävistä keskittyy enemmän ulkoiseen laskentaan ja toinen enemmän sisäiseen laskentaan.

Ketä etsimme

Sovit tehtävään, jos sinulla on:

  • soveltuva korkeakoulu tutkinto (esim. KTM)
  • kirjanpidon ja taloushallinnon vankka osaaminen
  • nykyaikaisen taloushallinnon prosessien ja järjestelmien tuntemus (ml. robotiikka ja erp)
  • kykyä ja halua toimia osana tiimiä yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa 
  • useamman vuoden työkokemus taloushallinnon tehtävistä ja/tai taloushallinnon kehittämisprojekteista.

Kokemusta enemmän arvostamme kuitenkin kykyä tarttua uusiin tehtäviin ja omaksua nopeasti uutta tietoa. 

Lisäksi odotamme:

  • erinomaisia viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä toimintatapaa
  • kehittävää ja oma-aloitteista työotetta

Liity joukkoon

Tervetuloa joukkoomme monipuolisiin ja vastuullisiin kehittämis- ja asiantuntijatehtäviin. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Satsaamme henkilöstön hyvinvointiin ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa.

Näin haet

Jos innostuit, hae tehtävää 12.12.2019 mennessä.  Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Jos haluat kysyä lisää työtehtävästä, yksikön päällikkö Arto Smedberg vastaa mielellään kysymyksiisi. Voit soittaa Artolle numeroon 050 373 2221 joko maanantaina 9.12. klo 15-16 tai keskiviikkona 11.12. klo 9-10.

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumeseulontaan, luottotietokyselyyn ja Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitykseen (Turvallisuuslaksi 726/2014).

 


PERUS- JA YHTEYSTIEDOT
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Sähköpostiosoite *

Puhelinnumero *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Syntymäaika
Sukupuoli
KIELITAITO
Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli sinulla ei osaamista kyseisessä kielessä. Täytä vapaseen tekstikenttään kielet, joita voit hyödyntä työssä.
Suomi
Ruotsi
Englanti
Muu kielitaito
HAKEMUS

Vapaamuotoinen hakemus (vaihtoehto liitteelle)

LIITETIEDOSTOT

Lisää liite omalta koneeltasi näin: + Lisää > Choose file > Tallenna pienestä tallenna-painikkeesta liitteen vierestä.

Vapaamuotoinen hakemus
Ansioluettelo
Palkkatoive (€/kk)

TUTKINNOT
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi Lisätiedot

LISÄTIEDOT
Hakemustani saa käyttää myös muissa avoimissa tehtävissä.

Suostun siihen, että rekrytoinnin edetessä minulle tehdään luottotietojen tarkistus, turvallisuuselvitys ja huumausainetesti.

Mitä kautta kuulit tehtävästä?