Haemme SIIVOOJAA Keski-Uudenmaan alueelle

Määräaikaiseen työsuhteeseen, tehtävän viikkotunnit 37,5 ja tehtävä kestää syyskuun 2022 loppuun.

Tehtäviisi kuuluu asiakaskohteidemme porras- ja yleistilojen (esim. sauna- ja porrastilojen) siivous itsenäisesti sekä osallistuminen peruspesujen ja suursiivousten tekemiseen. Työaika on arkisin klo 7–15 välillä.

Kokemusta alalta et välttämättä tarvitse, vaan halu tehdä töitä, oma-aloitteisuus ja positiivinen asenne ratkaisee. Liikumme kohteiden välillä autolla, joten vähintään B- luokan ajokortti on pakollinen. Työssä tarvitset myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Saat kattavan perehdytyksen, hyvät työvälineet ja osaavan esimiehen tuen työllesi. Meillä Kotikadulla töitä tehdään hyvässä hengessä mukavien työkavereiden kanssa. Esimiehen tuki ja laadukkaat työvälineet ja -vaatteet auttavat työssä menestymistä. Tervetuloa tiimiimme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Niemi, sari.niemi@kotikatu.fi, p.040 099 9727

Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian viimeistään 26.5.2022 Toimi kuitenkin nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kotikatu on vuonna 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka koostuu pienistä paikallisista lähellä asiakkaita toimivista yksiköistä. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Lupauksemme on: havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme. Olemme toimialamme ykkönen, halutuin kumppani ja työnantaja. Kiinteistönhoidon edelläkävijänä kehitämme jatkuvasti toimintaamme, henkilöstömme osaamistamme ja palveluitamme.

Työllistämme yli 4 000 ammattilaista ja liikevaihtomme on yli 400 miljoonaa euroa. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen, jonka lisäksi toimintaa on myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Tarjoamme kannustavan työpaikan merkityksellisellä toimialla. Meillä on reilu tekemisen meininki ja panostamme henkilöstömme hyvinvointiin. Meillä työskentelee esimerkiksi kiinteistönhoitajia, siivoojia, toimistosihteereitä ja eri tehtävien asiantuntijoita, jotka pitävät päivittäin huolta asiakastaloyhtiöidemme viihtyvyydestä ja toimivuudesta. Olemme osaltamme luomassa asiakkaillemme viihtyisää ja turvallista asuinympäristöä.

 

Lue kotikatulaisten mietteitä: https://www.kotikatu.fi/meille-toihin/kotikatulaiset-aanessa/

 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot