7.9.2023 Viestintäpäällikkö

U-landshjälp från Folk till Folk i Finland sr (UFF) on yleishyödyllinen säätiö, joka toteuttaa ilmasto- ja kehitysyhteistyötä, sekä näihin liittyvää viestintää ja vaikuttamista. Toiminta rahoitetaan keräämällä varoja käytettyjen vaatteiden myynnillä ja solmimalla rahoituskumppanuuksia kehitysyhteistyöohjelmien hyväksi. Lue meistä lisää www.uff.fi.

Oletko intohimoinen kestävän kehityksen edistäjä ja viestinnän ammattilainen, motivoidut konkreettisista tuloksista? Tule muuttamaan kanssamme maailmaa vastuullisemmaksi ja reilummaksi!

Etsimme nyt joukkoomme

Viestintäpäällikköä

edistämään, toteuttamaan ja kehittämään viestinnällä ja vaikuttamisella säätiön sääntöjen mukaista toiminnan tarkoitusta ja yhteiskunnallista yhteistyötä, ilmasto- ja kehitysyhteistyötä.  Viestintäpäällikkönä vastaat monipuolisesti säätiön strategian mukaisen viestintä- ja kumppanuustoiminnan toteuttamisesta ja kehittämisestä jatkuvan parantamisen periaatteella; organisaatioviestinnän kokonaisuudesta, sidosryhmäyhteistyöstä, mediaviestinnästä sekä tiimin työn ohjaamisesta. Tuot viestinnän osaamisen säätiön laatu-, ympäristö-, ja työturvallisuusprosessien dokumentointiin. Osallistut säätiön toimintajärjestelmään kuuluvaan vaatimustenmukaisuuden seurantaan ja tarkasteluun ja prosessien jatkuvaan parantamiseen. Roolissasi kuulut säätiön avainhenkilöihin.

Voit olla etsimämme henkilö, jos olet vastuunkantajatyyppi, huolellinen ja johdat omaa ja tiimisi oppimista ja kehittymistä tuloksekkaasti. Sinulla on kokemusta strategisen viestinnän suunnittelusta, vaikuttamisviestinnästä, sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä sisällöntuotannosta. Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta esihenkilönä toimimisesta. Pystyt sujuvasti työskentelemään suomeksi ja englanniksi, muu kielitaito on eduksi. Soveltuva koulutustausta on esimerkiksi viestinnän tai valtiotieteiden opinnot.

Arvostamme lisäksi seuraavia asioita:

  • Näyttöjä yhteiskunnallisesta vaikuttamistyöstä ja arvostamme sinussa olevaa luontaista vastuunkantajaa
  • Projektinhallintaosaamista, strategisesta kädet savessa -työskentelyyn
  • Työotteesi on järjestelmällinen ja tavoitteellinen, haluat saada konkreettisia vaikutuksia aikaan työlläsi
  • Saat myönteisellä sekä innostavalla asenteellasi myös muut sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiin
  • Kykyä tuottaa ja päivittää aineistoa palvelemaan organisaation vuorovaikutus- ja viestintätarpeita
  • Olet luonteva vuorovaikuttaja ja esiintyjä
  • Kiinnostusta tai kokemusta sosiaalisesta, ympäristön ja talouden kestävän kehityksen työstä

Tehtävä on kokoaikainen, vakituinen ja sijoittuu Klaukkalan toimipisteeseen. Työ sisältää jonkin verran matkustamista kotimaassa ja ulkomailla. Osittaisesta etätyöstä on mahdollista sopia.

Tule kanssamme rakentamaan kestävää tulevaisuutta! Haluamme toiminnallamme viedä maailmaa sosiaalisesti, ekologisesti ja taloudellisesti kestävämpään ja oikeudenmukaisempaan suuntaan. Meillä teet työtä, jolla on myönteinen vaikutus ympäristön ja ihmisten hyvinvointiin. Pääset aidosti vaikuttamaan, kehittämään osaamistasi, ottamaan vastuuta ja rakentamaan tulevaisuutta. Tehtävä tarjoaa keskeisen roolin ja kasvun paikan säätiön kehittämisessä.

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävää 5.10.2023 mennessä, voit esittää palkkatoiveen hakemuksellasi. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä hakemukset@uff.fi & HRD Manager Tiina Kuusela, p. +358 50 476 6890 ma 11.9. klo 9-11, pe 22.9. klo 9-11 ja ma 2.10. klo 13-15.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Muuta
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Miksi olisit sopiva henkilö työskentelemään säätiössämme ?
Mikä työssä/tehtävässä motivoi sinua?
Keskeinen vahvuutesi ja erityisosaamisesi
Suosittelijat

Työkokemus
Yritys/työnantaja Tehtävä/ammattinimike Alkupäivä (kk/vv) Päättymispäivä (kk/vv) Tehtävän sisältö
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätietoja Ensisijainen tutkinto
Luvat sekä muut opinnot
Lupa/koulutus Järjestäjä Alkupäivä Päättymispäivä Lisätietoja

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot

CV ja vapaamuotoinen hakemus

Täytäthän hakemuksen huolellisesti, sitä ei voi muokata enää sen lähettämisen jälkeen.

Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä hakemukset@uff.fi