SÄHKÖSUUNNITTELIJA/-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, JYVÄSKYLÄ


Meillä Granlundin Jyväskylän toimistolla työskentelee 30 talotekniikan, energian, projektinjohtamisen ja kiinteistönpidon ammattilaista. Meillä on kova halu kehittää yritystämme ja toimintojamme edelleen. Nyt haemme mukavaan joukkoomme

Sähkösuunnittelijaa/-projektipäällikköä.


Granlundin Jyväskylän toimiston tavoitteena on vastata markkinan kasvavaan kysyntään. Asiakkaiden kanssa pyrimme luomaan koko kiinteistön elinkaaren kestäviä kumppanuuksia. Olemme toimineet Jyväskylässä yli 30 vuotta, mutta Granlund Jyväskylä Oy:nä olemme nuori yhtiö.


Tavoitteenamme on olla Jyväskylässä alan halutuin kumppani ja paras työpaikka. Asiakkaillemme haluamme olla dynaaminen ja ketterä toimija, joka pystyy ratkomaan ongelmia ja laatimaan suunnitelmia alan viimeisintä tietoa hyödyntäen.


Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti: suunnitteluprojektien rinnalla meillä on tarjota kiinnostavia ylläpito-, valvonta- ja rakennuttamistehtäviä.


Mitä tarjoamme sinulle?

Haluamme olla hyvä ja innostava työpaikka, jossa jokainen voi toteuttaa itseään ja kehittää osaamistaan. Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään reilusti kohtelevana työnantajana.


Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on tutkitusti hyvä henkilöstötyytyväisyys ja
erittäin kilpailukykyiset edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,2/5 ja 99 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.


Mitä toivomme sinulta?

• Olet koulutukseltasi sähköalan insinööri, YAMK tai DI.

• Kokemus suunnittelutyöstä katsotaan eduksi, samoin kuin arvostamme kiinnostusta ja osaamista talotekniikan rakennuttamis- ja valvontatehtäviin.

• Suunnitteluohjelmat CADs, MagiCad ja Dialux ovat tuttuja sekä osaat tietomallinnuksen perusteet. Tunnet monipuolisesti sähkö- ja telejärjestelmiä, mahdollisesti Dali ja KNX:kin ovat sinulle tuttuja.


Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme tiistaihin 31.1.2021 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.


Lisätietoja tehtävästä antaa osastonjohtaja Arto Viljamäki p. 050 337 7250 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.

 

Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihimme.

 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa käyttää myös muita tehtäviä täytettäessä. *


Voit täyttää alla olevat kentät tai tallentaa liitetiedostoina CV:si ja hakemuksen.

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Työsuhteen alku (kk.vvvv) Työsuhteen päättyminen (kk.vvvv) Tehtävän sisältö
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Suosittelijat

Muistathan klikata "Tallenna" ladattuasi liitetiedoston koneeltasi (Choose file).

CV
Vapaamuotoinen hakemus