Avoin harjoittelija hakemus

Kiinnostaako sinua harjoittelu nuorten ja perheiden hyvinvoinnin parissa? Haluatko oppia uudenlaisista sähköisistä sosiaali- ja hyvinvoinnin palveluista? Haluatko kartuttaa osaamistasi nuorten ja perheiden hyvinvoinista joko Suomessa tai kansainvälisesti? Oletko kenties kiinnostunut tulevaisuudessa tutkimuksesta?

Väestöliitto on sosiaali- ja terveysalalla toimiva järjestö, joka edistää hyvinvointia ja ihmisoikeuksia. Olemme koko väestön asialla rohkeasti omien arvojemme pohjalta. Väestöliitto edistää perheiden, nuorten ja koko väestön hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta sekä onnellista ja tasapainoista elämää. 

Tarjoamme ihmissuhdetietoa ja palveluita nuorille, pojille, pareille, vanhemmille, isovanhemmille ja maahanmuuttajille. Palveluita tuotetaan puhelimitse ja verkossa, osoitteessa hyvakysymys.fi.

Väestöliiton Väestöntutkimuslaitoksella tutkimme väestönkehitystä, perheitä ja syntyvyyttä, parisuhteita, väestön ikääntymistä ja perhesukupolvien välisiä suhteita sekä digitalisaation vaikutuksia perhesuhteisiin.

Vaikutamme suoraan päätöksentekijöihin ja suureen yleisöön. Tärkeimpiä vaikuttamisteemoja ovat syntyvyys ja kestävä väestönkehitys, lasten nuorten ja perheiden yhdenvertaisuus ja hyvinvointi sekä seksuaalioikeuksien toteutuminen Suomessa ja globaalisti.

Aika ajoin otamme harjoittelijoita. Tällöin kartoitamme sopivia harjoittelija ehdokkaita eri lähteistä ja voimme ottaa luottamuksellisesti yhteyttä myös henkilöihin, jotka ovat ilmoittaneet meille olevansa kiinnostuneita toiminnastamme ja lähettäneet käyttöömme ns. avoimen hakemuksen. Avoin hakemus onkin sinulle paras tapa osoittaa kiinnostuksesi meille.

Lähetä rohkeasti avoin hakemus alla olevan lomakkeen kautta! Muista liittää vapaamuotoinen hakemus ja sinun CV:si. 


Hakijan perustiedot

Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk)
CV ja vapaamuotoinen hakemus