Haemme Antellille Helsinkiin kahta tarjoilijaa

Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja noin sadassa ravintolassa ja kahvilassa ympäri Suomen. Meille antellilaisille hyvä maku on kaikki kaikessa – jo vuodesta 1880 saakka. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee yli 500 osaavaa ammattilaista, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli 49,4 MEUR.
Antell tekee aidosti hyvää.

”Me antellilaiset olemme oma-aloitteisten ammattilaisten työyhteisö. Meillä on ainutlaatuinen yrityskulttuuri, jonka lähtökohta on, että työntekijöihin luotetaan ja vastuu jaetaan mahdollisimman lähelle asiakasta.”

Haemme Helsinkiin avattavaan ravintolaamme kahta ahkeraa, innostunutta ja positiivisella asenteella olevaa tarjoilijaa. Toimit osana tiimiämme, pystyen myös itsenäiseen työskentelyyn ja palvelet asiakkaita iloisella asenteella.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa kokous- ja edustustarjoilu kabineteissa ja Ala carte ravintolassa. Kokoustarjoilujen hoitaminen neuvottelu- ja saunatiloissa. Tilat ovat 6-235 asiakkaalle. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta myös ilta- ja viikonlopputilaisuuksia on, joten toivomme joustavuutta tilanteen niin vaatiessa.

 

Toivomme, että sinulla on vahva ammattiosaaminen, olet ratkaisukeskeinen ja sinulla on motivoitunut asenne sekä ymmärrys asiakaspalvelun tärkeydestä. Olet tehokas tiimityöskentelijä, jolla säilyy hymy ja positiivinen asenne kiireenkin keskellä. Osaat luontevasti toimia eri tehtävissä ja pystyt omatoimisesti organisoimaan asioita ja homma pysyy hanskassa kiireenkin keskellä. Nautit asiakaspalvelusta ja huolehdit osaltasi loistavasta palvelun laadusta. Edellytämme hygieniapassia ja anniskelupassia.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle työhyvinvointiin panostavan työyhteisön ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavaa Antell-perhettä.

 

Työ alkaa 1.4.2020


Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemus Antellin verkkosivuilla 29.2.2020 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi *
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemustani saa säilyttää muita hakuja varten (kk) *
Kuva
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut merkittävät suorittamani alan kurssit ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Muu osaaminen

Muut suoritetut kurssit ja pätevyydet
MS Officen hallinta
Muut IT-taidot
Kielitaito: englanti
Kielitaito: ruotsi
Kielitaito: saksa
Kielitaito: ranska
Kielitaito: venäjä
Muu kielitaito
Erityisosaaminen
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Esimieskokemus
Suurtalouskeittiökokemus
A´la Carte/edustuskeittiökokemus
Tarjoilu- tai kassakokemus
Edustustarjoilukokemus
Anniskelukokemus
Siivousalan kokemus
Oletko aiemmin ollut Antell-konsernin palveluksessa?

Toimipiste, työtehtävä ja ajankohta
Muuta
Miksi juuri sinut pitäisi valita yrityksemme palvelukseen ja tähän tehtävään? *
Suosittelijat yhteystietoineen
Palkkatoivomus (euroa/kk)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Lisätietoja