Rakennuttajakonsultti, Helsinki, Rovaniemi, Vaasa

Granlund tarjoaa korjausrakennushankkeisiin kattavan valikoiman suunnittelun, rakennuttamisen ja valvonnan palveluja. Projektinjohtokokemukseemme luotetaan suurissa ja pienissä hankkeissa. Kasvamme vauhdilla ja tarvitsemme riveihimme jatkuvasti uusia osaajia.

Haemme rakennuttajakonsulttia korjausrakentamisen rakennuttamistehtäviin Helsinkiin, Vaasaan ja Rovaniemelle.

Tehtävässäsi vastaat kiinteistöjen perusparannus- ja kunnossapitohankkeiden rakennuttamistehtävistä sekä raportoinnista kiinteistön omistajalle. Toimit myös asiantuntijana korjaustarveselvityksissä ja uudistamisvaihtoehtojen tarkasteluissa.

Apunasi on asiantunteva suunnittelijoiden, valvojien ja energia-asiantuntijoiden joukko. Luomme asiakkaidemme kanssa koko kiinteistön elinkaaren kestäviä kumppanuuksia. Muotoilemme tehtävänkuvan osaamisesi mukaan. Lue lisää korjausrakentamisesta Granlundilla.

Katso korjausrakentamisesta kertova video

Mitä tarjoamme sinulle?

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Lue lisää urasta Granlundilla.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan DI- tai insinöörikoulutusta sekä vähintään viiden vuoden kokemusta rakennuttamis- ja/tai työmaavalvontatehtävistä. Sinulla on korjausrakentamisen ja hankkeiden eri toteutusmuotojen osaamista ja kokemusta korjaus- ja/tai linjasaneeraushankkeiden rakennuttamistehtävistä. Olet asiakassuuntautunut, avoin ja työskentelet mielelläsi ryhmässä.

Kiinnostuitko?

Hyvä! Lähetä vapaamuotoinen CV:si ja hakemuksesi alla olevalla hakulomakkeella maanantaihin 3.6.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

·         Helsingissä korjausrakentamisen osastonjohtaja Tapani Muttonen, p. 050 574 7117 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.

·         Vaasassa toimitusjohtaja Pekka Pajuniemi, p. 040 553 0986 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi

·         Rovaniemellä toimitusjohtaja Jukka Kärki, p. 040 702 5679 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi

 

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, korjausrakentamisen, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlundilla työskentelee noin 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Henkilöstötutkimuksemme mukaan 95 prosenttia granlundilaisista on tyytyväisiä työpaikkaansa. Lue lisää ja seuraa meitä somessa www.granlund.fi,  www.twitter.com/granlundoy, www.facebook.com/granlundoy ja www.linkedin.com/company/granlund


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Toimipaikka, josta olen kiinnostunut *


Hakemusta saa säilyttää (kk)
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Syntymäaika
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Vapaa hakemusteksti
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus