Valaistussuunnittelija / erikoissuunnittelija, Helsinki

Valaistustiimimme Helsingissä on aktiivinen ja monialainen suunnitteluryhmä, joiden ammattitausta on teatteri- ja tapahtumavalaistuksessa, valaisinmuotoilussa, arkkitehtuurivalaistuksessa ja sähkösuunnittelussa. Osaatko sinä jotain, jolla voit täydentää osaamistamme?

Etsimme joukkoomme nuorta, suunnittelijan sielun omaavaa henkilöä, joka on:

 • työskennellyt jo hieman valaistuksen parissa rakennusalalla
  sekä
 • hankkinut tietoa ja taitoa jostakin alla mainitusta erikoisalueesta:
  o tietomallintaminen ja laskentaominaisuudet, visualisointi, virtuaalimallit (Revit, Revit Dynamo, Unity, Unreal, 3dsMax, Rhino jne.)
  tai
  o valaistusohjausjärjestelmien suunnittelu- ja ohjelmointi (DALI, KNX, DMX, langattomat Helvar ActiveAhead, Mount Kelvin, Casambi)
  tai
  o katu- ja tievalaistuksen suunnittelu

Toivomme sinulta henkilökohtaista kiinnostusta valoon ja valaistukseen, alalle soveltuvaa koulutusta sekä palvelualttiutta ja yhteistyökykyä asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden sekä oman organisaatiomme jäsenten kanssa. Edellytämme työssä päivittäiseen kanssakäymiseen riittävää suomen kielen taitoa.

Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti.

Me Granlundilla katsomme vahvasti tulevaisuuteen, ja panostamme innovaatioihin sekä kehittymiseen. Meillä pääset mukaan alan kiinnostavimpiin hankkeisiin ja haastavien valaistusprojektien pariin. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille erityisen tärkeää. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot sanoin, kuvin tai muilla tavoilla taustastasi ja osaamisestasi alla olevalla hakulomakkeellamme keskiviikkoon 9.1.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa valaistussuunnittelun ryhmänvetäjä Sanna Forsman, p. 050 3522 751 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.

 

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlundilla työskentelee yli 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk)
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Syntymäaika
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Vapaa hakemusteksti
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus