Haemme KIINTEISTÖNHOITAJIA kesäkaudelle Länsi-Vantaalle

Työtehtävät painottuvat ulkoalueiden kunnossapitoon. Päiväsi koostuvat mm. nurmikonleikkuusta ja pienimuotoisista huoltotöistä. Töitä tehdään pääasiassa arkipäivisin klo 7-16 välillä. Työskentelyalue on Martinlaakso-Myyrmäki. 

Toivomme kesätyönhakijoilta reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja halua tehdä ruumiillista työtä. Et tarvitse aiempaa kokemusta kiinteistönhuollon tehtävistä, toki pidämme sitä etuna. Perehdytämme sinut tehtäviin ja ergonomisiin työskentelytapoihin.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän kiinteistönhuollon parissa sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon kasvattamiseen osaavien työkaverein tuella. Kesän aikana saat arvokasta työkokemusta ja jalkaa oveen väliin kasvavassa kiinteistöalan yrityksessä. Tule mukaan tekemään kanssamme asiakkaidemme jokaisesta päivästä viihtyisämpi!

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan hakulomakkeen kautta viimeistään 30.4. Toimi kuitenkin pian, koska täytämme kesätyöpaikat maalis-huhtikuun aikana. Kerrothan hakemuksessa mille ajanjaksolle haet kesätöitä.

Mikäli kaipaat lisätietoja, voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla rekry@kh-kiinteistopalvelut.fi

Kh-Kiinteistöpalvelut on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen ”Havaitsemme ja hoidamme”-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on yli 100 M€ ja se toimii nyt noin 1000 Kh-laisen voimin pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Jyväskylässä ja Oulussa.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot

Suoritetut luvat

Lupa Järjestäjä Viimeinen voimassaolopvm
Suoritetut muut koulutukset ja opinnot

Ajokorttitiedot

Ajokorttiluokka Voimassa alkaen
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Mahdolliset suosittelijat
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot