LVI-suunnittelijoita korjausrakentamiseen, Helsinki

Oletko talotekniikan suunnittelun tuleva tai nykyinen ammattilainen, joka innostuu parhaiden ratkaisujen etsimisestä yhdessä asiakkaan ja tiiminsä kanssa? Haemme korjausrakentamisen osastollemme sekä taloyhtiö- ja toimitilapalvelut -yksikköön LVI-suunnittelijoita, jotka voivat olla uransa alkuvaiheessa tai useamman vuoden kokemuksella toimivia ammattilaisia.

Meillä pääset näköalapaikalle mukaan kiinnostaviin hankkeisiin, mielenkiintoisten asiakkaiden ja teknisesti haastavien projektien pariin. Tyypillisiä kohteitamme on mm. taloyhtiöiden ja liiketilojen linjasaneeraukset, talotekniset selvitykset, kuntokartoitukset, tilamuutokset ja perusparannukset.

Korjausrakentaminen kattaa Granlundilla suunnittelun, rakennuttamisen ja valvonnan sekä linjasaneerauspalvelut. Osaston tavoitteena on vastata korjausrakentamisen kasvavaan markkinaan ja asiakkaiden kanssa pyritään luomaan koko kiinteistön elinkaaren kestäviä kumppanuuksia.

Tarjoamme sinulle innostavan työympäristön, tehokkaat työkalut, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen, laajan asiantuntijajoukkomme tuen ja kilpailukykyiset edut. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille erityisen tärkeää. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.

Mitä toivomme sinulta?
• Soveltuvaa LVI-teknistä koulutusta (ins. tai DI)
• Mahdollista aiempaa kokemusta korjausrakentamisen suunnittelun ja/tai toteutuksen parissa
• Suunnitteluohjelmistojen, kuten Autocad, osaamista
• Kiinnostusta nykyaikaisiin suunnittelumenetelmiin sekä myönteistä asennetta uuden oppimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen

Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti.

Kiinnostuitko?
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV alla olevalla hakulomakkeellamme keskiviikkoon 9.1.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäälliköt Jaakko Raikaa, p. 040 482 6497 ja Harri Nyyssölä p. 050 525 2243 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlundilla työskentelee yli 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk)
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Syntymäaika
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Vapaa hakemusteksti
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus