OHJELMISTOTESTAUKSEN AMMATTILAINEN (QA SPECIALIST), HELSINKI


Oletko ohjelmistotestauksen ammattilainen? Onko sinulla kokemusta tutkivasta testauksesta ja testiautomaatiosta? Haluatko tehdä työtä asiantuntevassa tiimissä etätyömahdollisuuksin? Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme nyt ohjelmistotestauksen ammattilaista Helsingin toimipisteeseemme.


Tehtävässä toimit läheisessä yhteistyössä kehitystiimien, tuotehallinnan ja asiakaspalvelun kanssa. Olet ketteriin kehitysmalleihin tottunut tiimipelaaja, mutta kykenet myös itsenäiseen työhön ja kantamaan vastuuta ohjelmistotuotteen laadusta.


Laaja-alainen kokemus testaustehtävistä ja -työkaluista on eduksi tehtävässäsi. Tunnet testausautomaation ja siinä käytettävät työkalut mm. Selenium, Appium, Browserstack, Usetrace, Visual Studio ja Azure DevOps. Osaat testata myös REST API -rajapintaa mm. Postman tai SoapUI -työkaluilla. Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti.


Mitä tarjoamme sinulle?


Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja
henkilöstöään reilusti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Henkilöstömme antaa tyytyväisyydelleen arvosanan 4,2/5 ja työntekijöistä 99 % suosittelisi meitä työnantajana.


Kiinnostuitko?


Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme
perjantaihin 31.1.2020 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.


Lisätietoja tehtävästä antaa QA Lead Juha Vehmas,
p. 040 733 5199 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.


Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihimme.

 

Granlund on vuonna 1960 perustettu, kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan konserni. Toimialojamme ovat talotekninen suunnittelu, kiinteistöalan konsultointi, korjausrakentamisen suunnittelu, rakennuttaminen ja kiinteistöjohtamisen ohjelmistot. Konserni työllistää yli 1000 asiantuntijaa. Granlundin tärkein tavoite on parantaa hyvinvointia rakennetussa ympäristössä. Granlund toimii 22 paikkakunnalla Suomessa. Tämän lisäksi meillä on toimistot Dubaissa, Shanghaissa, Malmössä ja Sheffieldissä. Lue lisää ja seuraa meitä somessa www.granlund.fi, www.twitter.com/granlundoy, www.facebook.com/granlundoy, www.linkedin.com/company/granlund ja instagramissa: @granlundoy


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Voit täyttää alla olevat kentät tai tallentaa liitetiedostoina CV:si ja hakemuksen.

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Työsuhteen alku (kk.vvvv) Työsuhteen päättyminen (kk.vvvv) Tehtävän sisältö
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Suosittelijat

Muistathan klikata "Tallenna" ladattuasi liitetiedoston koneeltasi (Choose file).

CV
Vapaamuotoinen hakemus