DIPLOMITYÖNTEKIJÄ, HELSINKI


Granlund Consultingissa on tarjolla mainio tutkimusaihe diplomityön aihetta etsivälle opiskelijalle. Aiheena olisi erittäin ajankohtainen rakennusten energiatehokkuuden datapohjainen konsultointi.


Diplomityön tavoitteena on vastata seuraaviin peruskysymyksiin:

1.       Miten energiasimulointia, -mallintamista ja optimointia tehdään nyt, miten tulevaisuudessa?

2.       Miten olemassa olevia datalähteitä ja avointa dataa voidaan hyödyntää, mitä uusia datalähteitä muodostuu?


Työ vaatii perehtyneisyyttä data-analytiikkaan ja data-analytiikan työkaluihin. Diplomityön tarkempi tutkimussuunnitelma ja tutkimusmenetelmät määritetään yhdessä tekijän kanssa opintotaustaan soveltuvaksi.


Työ on mahdollista aloittaa 2020 kevään aikana.


Mitä tarjoamme sinulle?


Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään reilusti kohtelevana työnantajana. Meillä lähdetään siitä, että opiskelijat otetaan heti osaksi porukkaa ja pääsääntöisesti opinnäytettä ja harjoittelua suorittavat jäävät meille vakituiseen työsuhteeseen valmistuttuaan.


Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Saat meiltä käyttöösi tehokkaat ja modernit työkalut sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Henkilöstömme antaa tyytyväisyydelleen arvosanan 4,2/5 ja työntekijöistä 99 % suosittelisi meitä työnantajana.


Mitä toivomme sinulta?


Koulutusohjelmasi voi olla esimerkiksi energiatekniikka, LVI-tekniikka, rakennustekniikka, tuotantotalous, tietojohtaminen tai teknillinen fysiikka. Toivomme, että sinulla on data-analytiikkaan liittyviä opintoja.


Kiinnostuitko?


Lähetä vapaamuotoinen hakemus, opintorekisteriote ja CV hakulomakkeellamme sunnuntaihin 12.4.2020 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus kannattaa laittaa mahdollisimman pian.


Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoiminnan kehityspäällikkö Ulla Nykter (etunimi.sukunimi@granlund.fi tai p. 050 303 7697).

 

Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihimme

 

Granlund Consulting on kiinteistöliiketoiminnan suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Me katsomme kiinteistö- ja rakennusalaa kolmelta eri näkökulmalta. Nämä ovat kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtaminen, rakentamisen tavoitteiden johtaminen sekä alueelliset energiaratkaisut. Konsultoinnillamme autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä. Mielestämme onnelliset ihmiset tekevät parempaa yhteistyötä ja vastuullisia päätöksiä.

Granlund Consulting on osa Granlund-konsernia, joka työllistää yli 1 000 asiantuntijaa 23 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi/konsultointi 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Voit täyttää alla olevat kentät tai tallentaa liitetiedostoina CV:si ja hakemuksen.

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Työsuhteen alku (kk.vvvv) Työsuhteen päättyminen (kk.vvvv) Tehtävän sisältö
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Suosittelijat

Muistathan klikata "Tallenna" ladattuasi liitetiedoston koneeltasi (Choose file).

CV
Vapaamuotoinen hakemus