Sous Chef - Jamie's Deli

Etsimme Jamies Deli ravintolaan innostunutta ja aktiivista Sous Chefiä keittiötiimin tueksi. Suurin osa työajastasi kuluu suorittavaa työtä tehden, minkä lisäksi vastaat vuoron vedosta sekä nimetyistä taustatehtävistä kuten tilauksista yms.

Tärkeitä ominaisuuksia työssä menestymiseen ovat positiivisuus, joustavuus ja intohimo ruoan laittoa kohtaan. Työympäristö on kansainvälinen, joten hyvä kielitaito on eduksi. Toivomme vähintään suomen ja englannin kielen sujuvaa osaamista. Vuorovastaava vastaa pisteen toiminnasta yhdessä muiden piste-esimiesten kanssa.

Toivomme lisäksi, että Sinulla on soveltuva koulutus tai olet toiminut aiemmin tiiminvetäjänä.

Jamie's Delissä tarjoillaan herkullista, rehellistä ruokaa, jonka voi helposti ottaa myös mukaan. Tarjolla on lämmin aamupala, paikanpäällä valmistettuja voileipiä, artesaanipizzaa, tuoreita salaatteja, naposteltavaa ja paljon muuta. Ainesosat ovat Jamien ja hänen tiiminsä valitsemia, aina tuoreita ja kaudenmukaisia.

 

Me olemme Select Service Partner Finland Oy – lyhyemmin SSP Finland. Toimimme Suomen kansainvälisimmissä matkustusympäristöissä, Helsingin ydinkeskustassa sekä ostoskeskuksissa. Operoimme yli 20 ainutlaatuista ravintola-alan pistettä Helsinki-Vantaan lentokentällä, joka tarjoaa 176 suoraa lentokohdetta ympäri maapallon toimien samalla Pohjois-Euroopan johtavana kaukoliikenneasemana Euroopan ja Aasian välisessä liikenteessä. Ensiluokkainen asiakaspalveluhenkilöstömme kohtaa tällä hetkellä 21 miljoonaa iloista matkustajaa vuosittain, tarjoillen uniikkeja ja mieleenpainuvia ruoka- sekä juomaelämyksiä. Toimintamme ulottuu myös Suomen muille vilkkaille lentokentille – Turkuun, Rovaniemelle ja Ouluun.

Tuotamme kattavan valikoiman kahvila-, ravintola-, kioski-, kokous- ja loungepalveluita. Brändi portfolioomme kuuluvat muun muassa kahvin erikoisasiantuntijaketju Starbucks, kansainvälisesti tunnettu kioskiketju WHS Smith, mehevän täyteläisiä paikan päällä paistettuja patonkeja valmistava Upper Crust sekä klassisen tyylikäs Wine & Wiew- viinibaari. Liiketoimintamme kasvaa hurjaa vauhtia – avaamme useita valloittavia pisteitä lähiaikoina, kasvattaen yli 33 toimipisteen kirjoa jatkuvasti.

 

SSP Finland on osa SSP – The Food Travel Experts konsernia, joka on maailmanlaajuisesti johtava ruoka- ja juomapalveluiden tuottaja matkustus- ja liikennepaikoissa – yli 30 maassa, käsittäen 37 000 ammattitaitoista työntekijää, jotka loistavat palvellessaan 1,5 miljoonaa asiakasta päivittäin.