SÄHKÖSUUNNITTELIJA TAI -PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, HELSINKI, ESPOO JA LOHJA


Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo yli 900, mutta kasvumme jatkuu ja
tarvitsemme riveihimme jatkuvasti uusia osaajia.


Nyt haemme sähkösuunnittelijaa ja sähkösuunnittelun projektipäällikköä.


Toimipisteesi voi sijaita omien toiveittesi mukaan joko Helsingissä, Espoossa tai Lohjalla. Meillä pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin. Olemme suunnittelijoina lukuisissa kiinnostavissa hankkeissa niin teollisuuden, terveydenhuollon, toimitilojen, urheilu- ja kulttuurirakennusten, infran kuin kaupan ja koulutuksenkin parissa. Räätälöimme työnkuvasi yhdessä kokemuksesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti.


Mitä tarjoamme sinulle?


Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja
henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta.

Odotamme sinulta:


Toivomme, että sinulla on DI-, YAMK- tai insinöörikoulutus ja kokemusta sähkö- tai telesuunnittelusta sekä mahdollisesti myös asiantuntijatehtävistä. Meille on tärkeää, että ajattelet asiakaslähtöisesti ja haluat toimia osana tiimiä. Myös halu oppia uutta ja kehittää itseään vie organisaatiossamme eteenpäin.

Kokemuksestasi ja kiinnostuksestasi riippuen tehtävät voivat painottua joko sähkö- tai telesuunnitteluun tai vaikka molempiin. Tehtävänimikkeesi voi olla projektipäällikkö tai suunnittelija. Projektipäälliköiltä toivomme projektipäällikkökokemusta vähintään kolmen vuoden ajalta.


Kiinnostuitko?


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakulomakkeen kautta, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.


Lisätietoja tehtävistä antavat Helsingin osalta osastonjohtaja Topi Volama p. 040 547 9199 ja tekninen johtaja Pasi Poikonen p. 050 315 2499 sekä Espoon ja Lohjan osalta ryhmäpäällikkö Juha Långström p. 050 315 2755. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi@granlund.fi.


Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Toimipaikka, josta olen kiinnostunut *


Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Voit täyttää alla olevat kentät tai tallentaa liitetiedostoina CV:si ja hakemuksen.

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Työsuhteen alku (kk.vvvv) Työsuhteen päättyminen (kk.vvvv) Tehtävän sisältö
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Suosittelijat

Muistathan klikata "Tallenna" ladattuasi liitetiedoston koneeltasi (Choose file).

CV
Vapaamuotoinen hakemus