Liikenneopettaja raskaalle kalustolle, Hämeenlinna, CAP-Group Oy

Liikenneopettaja raskaalle kalustolle, Hämeenlinna, CAP-Group Oy

CAP-Group Oy toteuttaa laadukasta ajokorttikoulutusta CAP-Autokouluissa sekä CAP Ammattiliikenteen toteuttamaa tehokasta kuljettajakoulutusta yrityksille valtakunnallisesti ja Puolustusvoimille eri puolilla Suomea. Vuonna 2022 CAP-Group Oy:n palveluksessa on noin 470 tyytyväistä työntekijää ja useita sopimuskouluttajia. CAP haluaa olla kannattavasti kasvava valtakunnallinen kuljettajakouluttajabrändi, joka ohjaa markkinakehitystä ja hyödyntää sen mahdollisuuksia.

 

Toteutamme Puolustusvoimien kuljettajakoulutusta useassa joukko-osastossa. Haemme nyt Panssariprikaatiin Hämeenlinnaan aktiivista osa-aikaista kuljettajakoulutuksen ammattilaista.

Olet ahkera, tunnollinen, elämänmyönteinen, työntekoa pelkäämätön sekä oma-aloitteinen. Sinulla on liikenneopettajalupa ja oikeus antaa ajokortti- ja ammattipätevyysopetusta C- ja CE-ajokorttiluokissa. Raskaan liikenteen kuljettajakokemus on eduksi työn suorittamisessa. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää suomen kielen osaamista. Osaat käyttää tietotekniikkaa ja yleisimpiä ohjelmistoja osana opetustyötäsi. Tukenasi perehdytyksessä sekä työtehtävissä ovat mukavat kollegat, rento ja kannustava työilmapiiri ja laaja asiantuntemus.

Tarjoamme Sinulle palkkatyösuhteen tai Sinulla on mahdollisuus työskennellä oman yrityksesi kautta sopimuskouluttajana. Työ on osa-aikaista ajoittuen 1.3-30.6 ja 1.9-31.12 aikaväleille vuosittain Panssariprikaatissa ja muina aikoina pyrimme tarjoamaan työtä muissa joukkoyksiköissä tai CAP-Autokouluissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Timo Rantanen, 050 490 9863, timo.rantanen@cap.fi.

 

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.


Hakijan perustiedot
Tietosuojakäytäntö
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (aika kuukausina)
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Erityisosaamiset
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätietoja Ensisijainen tutkinto
Luvat sekä muut koulutukset ja opinnot
Lupa/koulutus Järjestäjä Alkupäivä Päättymispäivä Lisätietoja
Työkokemus
Yritys/työnantaja Tehtävä/ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä Tehtävän sisältö

CV ja vapaamuotoinen hakemus

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot