Vi söker specialistläkare till vår klinik i Solna

Vilka är vi?

Nordic IVF och Stockhom IVF är en växande IVF-verksamhet med kliniker både i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vi är en del av Eugin som har sitt säte i Barcelona och har IVF-kliniker över hela världen. Nätverket ger oss förutsättningar att främja klinik, forskning och utbildning. Vår klinik utför IVF-behandlingar, inseminationsbehandlingar, frysning av könsceller och embryon med hjälp av senaste teknik.

Vi söker nu ytterligare specialistläkare inom IVF/ reproduktionsmedicin.

Vad erbjuder vi?

Du får arbeta i en organisation med korta beslutsvägar samt ett roligt och omväxlande arbete där du har goda möjligheter att påverka din personliga och kliniska utveckling.
Vi arbetar för ett klimat där alla medarbetare är välkomna att bidra med idéer för utveckling av verksamheten.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba i team med läkare, embryologer, barnmorskor, sjuksköterskor, medicinsk sekreterare och undersköterskor. Tjänstgöringsgrad kan anpassas beroende på din nuvarande arbetssituation. Är du forskningsintresserad kan det finnas möjlighet att bedriva forskning hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är noggrann och kvalitetsmedveten och vill vara med att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom reproduktionsmedicin/ IVF, eller om du har en annan specialistkompetens inom gynekologi. Du behöver kunna uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Tjänstgöringsgrad och anställningsdatum: Enligt överenskommelse
Urval sker löpande!

Har du frågor?
Kontakta verksamhetschef Linda Bjärgestad-Lamp: linda.lamp@stockholmivf.se
OBS – glöm ej att klicka på moln-symbolen för att spara vid uppladdning av CV. 

Varmt välkommen med din ansökan!


Efternamn *
Förnamn *
Telefonnummer *
E-post *
Ansökan kan sparas i (månader)

CV och personligt brev