Sairaanhoitaja Pihlajakotiin muistisairaiden ryhmäkotiin

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistama Yrjö & Hanna Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit. 

Haemme Pihlajakotiin Turkuun, SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Turun Pihlajakoti on aloittanut toimintansa vuonna 2003. Asukkaina palvelutalossa on ikäihmisiä, vammaisia, kehitysvammaisia ja mielenterveyskuntoutujia. Lisätietoja Pihlajakodista löydät osoitteesta 
www.yrjojahanna.fi/pihlajakoti

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu sairaanhoidolliset tehtävät, lääkehoito, muun hoitohenkilökunnan ohjeistaminen, moniammatillinen hoitotyö sekä omaisyhteistyö. Sairaanhoitaja työskentelee tiimissä lähihoitajien kanssa ja on vastuussa asukkaiden lääkehoidosta sekä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista yhdessä muun henkilökunnan kanssa. 

Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä, hygieniapassia sekä kokemusta vanhustyöstä ja muistisairauksien hoidosta. Edellytämme myös hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ansiokas työskentely tehtävässä edellyttää vahvaa ammatillista osaamista, taitoa kohdata erilaisia ihmisiä, hyviä yhteistyötaitoja ja kiinnostusta kehittää omaa työtä. Lisäksi arvostamme reipasta ja positiivista asennetta sekä oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme sinulle kannustavan ja arvostavan työyhteisön, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa viihtyisän työympäristön luomiseen. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. Tuemme ja kannustamme työntekijöitä kehittymään. Jos olet ahkera, tunnollinen ja asiakaspalveluhenkinen, olet hakemamme henkilö.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, vastuullisuus ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus G23.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palveluesimies Eva Liuksilaan eva.liuksila@yrjojahanna.fi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 30.6.2019 täyttämällä oheinen hakemus.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste (FI) Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Suoritetut sertifikaatit sekä muut koulutukset ja opinnot
Sertifikaatti / koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot Viimeinen voimassaolopvm
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Esimiestyön kokemus Tehtävän sisältö

Voimassa oleva

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Erityisosaamiset
Suosittelijat
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus