Helsinki-Vantaan lentoasemalle kahvilatarjoilijoita, kassatarjoilijoita ja baristoja

Select Service Partner Finland Oy (SSP Finland) tuottaa kahvila-, ravintola-, kioski-, kokous- ja lounge-palveluita matkustusympäristössä. Yritys toimii Helsinki-Vantaan, Rovaniemen, Oulun ja Turun lentoasemilla sekä Helsingin keskustassa ja Espoossa, tuottaen asiakkaille mieleenpainuvia ruoka- ja juomaelämyksiä. Yrityksen palveluksessa on 260 työntekijää. Yhtiö on osa kansainvälistä SSP-konsernia.

 

Etsimme

 

Helsinki-Vantaan lentoasemalle kahvilatarjoilijoita, kassatarjoilijoita ja baristoja

 

Etsimämme henkilö on ylpeä omasta toimipisteestään ja haluaa, että se näkyy ulospäin kaikessa, niin pisteen ulkoasussa, henkilökunnan asenteessa kuin asiakkaan kokemuksessakin.

 

Helsinki-Vantaan lentoasemalla työskentelet kansainvälisessä ja vilkkaassa miljöössä. Tärkeitä ominaisuuksia työssä menestymiseen ovat joustavuus, positiivisuus, asiakaslähtöinen ajattelutapa ja myyntihenkisyys. Ympäristö on kansainvälinen, joten hyvä kielitaito on eduksesi. Toivomme vähintään suomen ja englannin kielen sujuvaa osaamista. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutyössä ei ole välttämätöntä, tärkeintä meille on että olet asiakaspalveluhenkinen, avoin ja työhön innolla tarttuva.

 

Meillä työskentely on mahdollista kahvilassa, ravintolassa, loungessa tai kioskissa, toivommekin että hakemuksessasi kerrot minkälainen työ sinua eniten kiinnostaa.

 

 

Hakuaika päättyy 28.10.2019.

 

Me SSP:llä panostamme henkilöstömme hyvinvointiin monin eri tavoin. Tarjoamme laajasti mm. liikuntamahdollisuuksia sekä muita SSP:n loistavia etuja.

 

Tule osaksi tiimiämme!

 

Terveisin, SSP Finland

 

Lisätietoja: www.sspfinland.fi

 


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot
Tutkintoaste (FI) Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Suoritetut sertifikaatit sekä muut koulutukset ja opinnot
Sertifikaatti/koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot
Työkokemus
Yritys/työnantaja Tehtävä/ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Muuta
Erityisosaamiset
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus