Puutarhuri

Haemme

puutarhuria viheralueiden hoitotöihin kaudelle 2020.

Työtehtäviin kuuluvat viheralueiden hoitotyöt, kitkeminen, pensaiden leikkuut, kausikasvien hoito ja kastelut. Teemme myös pienimuotoista viherrakentamista ja viheralueiden kunnostuksia.

Vihertyökausi kestää huhtikuusta marraskuuhun ja työsuhde sijoittuu tälle välille. Työ on kokoaikaista, työaika on arkisin klo 7-15. Työt aloitetaan varikoltamme Espoon Nihtisillasta.

Työn hoitaminen edellyttää tiimityötaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Liikumme kohteiden välillä pakettiautolla, joten B-ajokortti on välttämätön. Tarvittaessa kykenet ajamaan myös kiinteistöhuoltotraktoria ja päältä ajettavaa nurmikonleikkuukonetta. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa viheralan kokemusta tai soveltuva koulutus. Tärkeintä on kuitenkin tahto tehdä, kaikkiin tehtäviin perehdytetään. Voimassa oleva kasvinsuojelututkinto ja työturvallisuuskortti ovat eduksesi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 12.4. mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten ethän jätä hakua viimeiseen päivään.

Kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä Tuomas Äärynen, tuomas.aarynen[at]kotikatu.fi.

Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 100 M€ ja se toimii nyt yli 1400 Kotikatulaisen voimin pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Pirkanmaalla, Porissa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa. Konserniin kuuluu myös ­LVISA-palveluja tarjoava Cateva Oy.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot