VAHINKOTARKASTAJA

Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy on arvostettu asiantuntijaorganisaatio, joka tuottaa valtakunnallisesti vahinkotarkastus-, asiantuntija- ja vaurioajoneuvojen realisointipalveluja. Asiakaskuntamme koostuu vakuutus- ja autoalan yrityksistä, joita palvelemme maan kattavan toimipisteverkostomme ja 70 huippuosaajaamme voimin. Olemme osa Suvia-konsernia ja puolueeton asiantuntijayritys.

 

Haemme nyt riveihimme asiakaspalveluhenkistä vahinkotarkastajaa vakituiseen työsuhteeseen Kanta-Hämeen ja Pohjois-Uusimaan alueelle. Tiimisi ja pääasiallinen toimipisteesi sijaitsee Hyvinkäällä.

 

Tehtävästä

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa hallinnoit korvausprosessia vakuutusyhtiön edustajana aina vahingon haltuunotosta korjaustyön laadunvalvontaan saakka. Toimit vakuutusyhtiöiden edunvalvojana vahinkokustannusten hallinnassa. Vastaat mm. korjauslaskelmien tarkastamisesta ja hyväksymisestä sekä varmistat korvausmenettelyn oikeellisuuden. Lisäksi neuvot asiakkaitamme mm. vahinkoilmoitusasioissa, korvausmenettelyssä ja erilaisiin vakuutustuotteisiin liittyen. Olet myös tiiviisti yhteydessä korjaamoihin varmistaen viimeistellyn lopputuloksen. Tavoitteenasi on varmistaa ensiluokkainen ja vaivaton asiakaskokemus koko prosessin aikana.

Vahinkotarkastajan tuntomerkit

Onko analyyttinen ja tarkka työskentelyote sinulle luontevaa ja kykenet tekemään itsenäisesti ratkaisuja nopeatempoisessa työskentely-ympäristössä? Otatko haltuun nopeasti erilaisia järjestelmiä ja tuletko hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Jos vastasit kyllä, vahvuutesi voivat päästä esille tässä tehtävässä.

Onnistumistasi tukee vauriokorjaamoprosessi- ja vakuutusalatuntemus mm. vahinkotarkastusprosessista. Koska ensiluokkainen asiakaskokemus on toimintamme kivijalka, toivomme että jakaisit kanssamme asiakas- ja ratkaisukeskeisen palveluasenteen. Eduksi katsotaan tehtävää tukeva tekninen koulutustausta ja Cabas-osaaminen. 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle merkityksellisen tehtävän arvostetussa asiantuntijayrityksessä, jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään monipuolisesti osaamistasi toimialan kehityksen kärjessä. Osaava ja kannustava työyhteisömme perehdyttää sinut laadukkaasti tehtävään. Koska henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, mahdollistamme sinulle joustavat työehdot, joiden myötä pääset vaikuttamaan oman työsi ja aikataulusi suunnitteluun. Valtakunnallisena yrityksenä tarjoamme myös monipuolisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia sekä yritys- että konsernitasolla. Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen.

Kolahtiko?                                            

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi palkkatoiveineen osoitteessa alla olevalla hakulomakkeella.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian, sillä täytämme tehtävän heti oikean osaajan löydyttyä. Hakuaika tehtävään päättyy 30.9.2021

Aluepäällikkömme Tero Juntunen kertoo mielellään tehtävästä lisää. Teron tavoitat sähköpostiosoitteesta tero.juntunen@svt.fi tai puhelimitse numerosta 020 5577 215.

www.svt.fi


Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Koulutustiedot
Ilmoita seuraavaksi hakemasi tehtävän kannalta oleellisimmat koulutukset, aikajärjestyksessä uusin ensin
Koulutus
Tutkintotaso Tutkintonimike Pääaine Oppilaitos Valmistumisvuosi
Muu koulutus ja kurssit
Koulutus/kurssi Suoritusvuosi (xxxx) Lisätiedot
Lisätietoja koulutuksestasi
Ilmoita seuraavaksi hakemasi tehtävän kannalta oleellisin työkokemus, aikajärjestyksessä uusin ensin
Työkokemus
Alkupäivä Päättymispäivä Tehtävä/ammattinimike Yritys/työnantaja Tehtävän sisältö
Muu hakemasi tehtävän kannalta olellinen osaaminen
Esittelyteksti
Kerro itsestäsi (mikäli et halua liittää erillistä hakemusta)
Liitteet
Halutessasi voit liittää erillisen hakemuksen ja CV:n alla olevan Lisää-painikkeen kautta.
CV ja hakemus
Hakemuksesi tallentuu järjestelmäämme, kun painat Lähetä

Työnhakijoiden rekisteriä koskeva tietosuojaseloste.