Kasvava, kansainvälisesti toimiva Proventia on suomalainen teknologiayhtiö, joka tarjoaa ratkaisuja ja palveluja moottori-, työkone- ja ajoneuvoteollisuuteen maailmanlaajuisen ilmansaasteongelman ratkaisemiseksi. Kehitämme, suunnittelemme ja valmistamme pakokaasunpuhdistusjärjestelmiä dieselmoottoreihin, työkoneisiin ja raskaisiin ajoneuvoihin. Lisäksi valmistamme modulaarisia testauslaboratorioita ja -keskuksia sähköajoneuvojen, moottorien, voimalinjojen, hybridijärjestelmien ja akustojen testaukseen. Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 150 alan ammattilaista, Suomessa ja Tšekissä. Proventia on osa Head Invest -teknologiakonsernia.

Lue lisää www.proventia.com

 

Haemme nyt

 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Proventia tarjoaa tänä kesänä noin kymmenen kesätyöpaikkaa. Voit työskennellä esimerkiksi ostajana, työnjohtajana, testauslaboratoriossamme, tuotannossa lämpöeristeiden ja eristekokoonpanojen valmistuksessa, 3D-mittaajana ja reklamaatioiden käsittelijänä, protohitsarina tai varastotyöntekijänä.

Kesätyöntekijöitä valitessamme insinööri/DI opiskelijat ovat etusijalla. 

Edellytämme kaikissa tehtävissä toimivilta tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta.  Aiempi työkokemus tuotannosta sekä työturvallisuuskortti ja trukkikortti ovat eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessämme, jossa on aitoa intoa tekemiseen. Proventialla sinulla on myös hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen joustavassa ja hyvähenkisessä työyhteisössä.

Ensimmäiset kesätyöntekijät aloittavat toukokuussa. Työt kestävät pääsääntöisesti yhdestä kolmeen kuukautta.

Olemme mukana Megamatchmaking -rekrytointitapahtumassa 23-24.2.2021. Puhelintiedusteluihin emme valitettavasti pysty vastaamaan.

Hakuaika kesätyöpaikkoihin päättyy maanantaina 15.3.2021.


Hakijan perustiedot

Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut merkittävät suorittamani alan kurssit ja opinnot

Koulutus Lisätiedot Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm

Erityisosaaminen

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Palkkatoive €
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten
Liitteet
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Avoimen hakemuksen tietoja säilytetään rekisterissä 6 kuukautta. Tiettyyn tehtävään osoitettua hakemusta säilytetään lakiin perustuvan velvoitteen, kuten yhdenvertaisuuden, toteuttamiseksi tai sen asianmukaisen toteuttamisen näyttämiseksi. Lisätietoja rekrytointirekisteriä koskevasta tietosuojaselosteesta.