Kasvava, kansainvälisesti toimiva Proventia on suomalainen teknologiayhtiö, joka tarjoaa ratkaisuja ja palveluja moottori-, kone- ja ajoneuvoteollisuuteen. Kehitämme, suunnittelemme ja valmistamme tuotteita dieselmoottoreiden, työkoneiden ja raskaiden ajoneuvojen pakokaasujen puhdistukseen. Lisäksi valmistamme modulaarisia testauslaboratorioita ja -keskuksia moottorien, voimalinjojen, akkujen ja sähkökomponenttien tuotekehitykseen ja testaukseen.

 

Haemme nyt

 

PROTOTUOTANNON TYÖNTEKIJÄÄ

 

Tehtäviisi kuuluu pakokaasunpuhdistusjärjestelmien prototyyppien kokoonpano ja hitsaus sekä uusien työkalujen testaus ja huolto.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen peruskoulutus tai vastaavat taidot käytännön kokemuksen kautta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä kädentaitoja, valmistusmenetelmien tuntemusta ja teknisten piirustusten ymmärtämistä. Arvostamme aiempaa kokemusta konepajatyöstä sekä koneiden ja työkalujen huolloista. TIG- ja/tai MIG-hitsaustaito sekä englannin kielen taito ovat eduksi. Olet aikaansaava, oma-aloitteinen ja omaat hyvät sosiaaliset taidot.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessämme. Proventialla sinulla on hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen joustavassa ja hyvähenkisessä työyhteisössä, jossa on tekemisen meininki. Voit myös vaikuttaa työtehtäviisi oman kiinnostuksesi mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Tomi Palovaara, puhelin 040 733 5567, keskiviikkona 23.1. kello 10-11 ja perjantaina 1.2.2019 kello 9-10.

Hakuaika tehtävään päättyy tiistaina 5.2.2019.

 


Hakijan perustiedot

Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut merkittävät suorittamani alan kurssit ja opinnot

Koulutus Lisätiedot Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm

Erityisosaaminen

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Palkkatoive €
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten
Liitteet
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Avoimen hakemuksen tietoja säilytetään rekisterissä 6 kuukautta. Tiettyyn tehtävään osoitettua hakemusta säilytetään lakiin perustuvan velvoitteen, kuten yhdenvertaisuuden, toteuttamiseksi tai sen asianmukaisen toteuttamisen näyttämiseksi. Lisätietoja rekrytointirekisteriä koskevasta tietosuojaselosteesta.