HR-asiantuntija

 

Työllisyysrahasto tuo turvaa työn muutoksissa. Luomme yhteiskuntaan hyvinvointia ja vakautta rahoittamalla työttömyysturvaa. Edistämme palkansaajien ja yrittäjien osaamisen uudistamista aikuiskoulutusetuuksilla. Asiakkaitamme ovat työnantajat, yrittäjät sekä palkansaajat Suomessa. Olemme 170 henkilön dynaaminen asiantuntijaorganisaatio, jossa toimitaan joukkueena ja jokaisen työpanoksella on merkitystä. Haluamme olla edelläkävijä asiakaslähtöisessä palveluiden kehittämisessä ja toiminnan uudistamisessa digitalisaatiota hyödyntäen. Visiomme on olla ylivertainen sosiaaliturvan toimeenpanija. Sijoitamme suhdannepuskurissa olevia varoja tuottavasti ja turvaavasti.  Sijoitus-toiminnassamme painotetaan maksuvalmiutta, ennustettavuutta ja vakaata tuottoa.

 

Asiakaskokemuksen parantaminen ja toimintamme tehostaminen ovat keskeiset painopistealueemme. Työllisyysrahastossa panostamme henkilöstön työtyytyväisyyteen ja osaamisen kehittämiseen, jotta työntekijämme pysyvät kehityksen kärjessä.

 

Haemme nyt Työllisyysrahastoon HR-asiantuntijaa (perhevapaan sijaisuus)

 

Etsimme henkilöstön ja henkilöstöhallinnon kehittämisestä innostuvaa osaajaa Työllisyysrahastoon Helsinkiin. Kyseessä on perhevapaan sijaisuus ja sijaisuuden kesto on alustavasti vuoden 2020 loppuun asti. Toivomme, että omaat kokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä ja pursuat intoa päästä kehittämään käytäntöjä ja antamaan rohkeasti oman panoksesi Työllisyysrahaston HR:n eteenpäin viemiseen. 

 

Tehtävästä

 

Työnkuvaan kuuluvat moninaiset henkilöstöhallinnon tehtävät. Tulet tukemaan esimiehiämme avustamalla heitä esimerkiksi työsuhdeasioissa, työlainsäädäntöön liittyvissä kysymyksissä, raportoinnissa sekä analysoinnissa. Pääset lisäksi kehittämään sekä kuvaamaan henkilöstöhallinnon prosessejamme ja tekemään HR-viestintää.  

 

Tehtäviisi kuuluvat myös esimiestyön, osaamisen ja toimintakulttuurin kehittäminen.

Työssäsi vaikutat vahvasti uudistuvan organisaatiomme menestymiseen. Konkreettisiin tehtäviisi kuuluvat koulutusohjelmien suunnittelu ja toteutus sekä rekrytoinnit. HR-yksikkömme on tehokas viiden henkilön tiimi, jolla on työssään aikaansaava ote ja hyvä henki.  Meillä päivät eivät ole toistensa kaltaisia ja tilanteet vaihtelevat, joten organisointikyky nousee tehtävässäsi avainasemaan.  

 

Työkalupakistasi löytyvät keinot edistää samanaikaisesti sekä isompia kokonaisuuksia että hoitaa hyvin nopeastikin eteen tulevia pienempiä pyyntöjä joustavasti ja laadukkaasti. Et myöskään hätkähdä sitä, että sinulle ei ole katettu pöytää valmiiksi, vaan näet näissä aineksissa mahdollisuuden jättää oman jälkesi organisaatiomme toimintaan. Meillä on pantu alulle jo monia positiivisia muutoksia, joten voit luottaa siihen, että tukea ja resursseja HR:n kehittämiseen on kätesi ulottuvilla. 

 

Ketä etsimme

 

Sovit tähän tehtävään, jos uskallat ottaa aloitteita omiin käsiisi, tuoda rohkeasti toimintaamme omia näkemyksiäsi ja vuorovaikutustaitosi ovat priimaa. Nautit itsenäisestä työskentelystä ja palkitsevasta onnistumisen fiiliksestä, kun olet saanut pienempiä tai isompia kokonaisuuksia maaliin. Uskomme, että menestyt tehtävässä, jos sinulla on lisäksi soveltuva korkeakoulututkinto, työelämästä hankittua osaamista henkilöstöhallinnosta ja näkemystä henkilöstön kehittämiseen sekä työlainsäädännön perusteiden tuntemus. 

 

Liity joukkoon

 

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin miellyttävässä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Suunnitelmallinen perehdytys työhön on meille sydämen asia. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa. 

 

Näin haet

 

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä tai työskentelystä meillä, Katja Knaapila kertoo sinulle mielellään lisää. Katjan tavoitat puhelimitse numerosta 0400 125 200 maanantaina 8.7.2019 klo 10.00-11.00, torstaina 11.7.2019 klo 9.00-11.00 tai tiistaina 16.7.2019 klo 9.00-10.00.

 

Voit hakea tehtävää 23.7.2019 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten haethan paikkaa nopeasti!

 


Poistopäivämäärä (muodostuu automaattisesti, kun säilytyskuukausien määrä on valittu)
PERUS- JA YHTEYSTIEDOT
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Sähköpostiosoite *

Puhelinnumero *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Syntymäaika
Sukupuoli
KIELITAITO
Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli sinulla ei osaamista kyseisessä kielessä. Täytä vapaseen tekstikenttään kielet, joita voit hyödyntä työssä.
Suomi
Ruotsi
Englanti
Muu kielitaito
HAKEMUS

Vapaamuotoinen hakemus (vaihtoehto liitteelle)

LIITETIEDOSTOT

Lisää liite omalta koneeltasi näin: + Lisää > Choose file > Tallenna pienestä tallenna-painikkeesta liitteen vierestä.

Vapaamuotoinen hakemus
Ansioluettelo
Palkkatoive (€/kk)

TUTKINNOT
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi Lisätiedot

LISÄTIEDOT
Hakemustani saa käyttää myös muissa avoimissa tehtävissä.

Suostun siihen, että rekrytoinnin edetessä minulle tehdään luottotietojen tarkistus, turvallisuuselvitys ja huumausainetesti.

Mitä kautta kuulit tehtävästä?