Haemme Antell-kahvilaan Rovaniemelle kahvilatyöntekijää

Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja noin sadassa ravintolassa ja kahvilassa ympäri Suomen. Meille antellilaisille hyvä maku on kaikki kaikessa – jo vuodesta 1880 saakka. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee yli 500 osaavaa ammattilaista, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli 49,4 MEUR.
Antell tekee aidosti hyvää.

”Me antellilaiset olemme oma-aloitteisten ammattilaisten työyhteisö. Meillä on ainutlaatuinen yrityskulttuuri, jonka lähtökohta on, että työntekijöihin luotetaan ja vastuu jaetaan mahdollisimman lähelle asiakasta.”

Haemme Rovaniemellä sijaitsevaan kahvilaamme innovatiivista, ratkaisukeskeistä ja asiakaspalveluhenkistä kahvilatyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Työ on osa-aikaista (60h / 3vkoa) ja työaikasi painottuu ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Kahvilan työntekijänä vastuullesi kuuluvat mm. erikoiskahvien ja vitriinituotteiden (kuten leipien, makeiden piirakoiden ja salaattien) valmistus, laadukas asiakaspalvelu sekä kassatyöskentely. Työnkuvaasi kuuluvat lisäksi astiahuolto sekä kahvilan yleisestä siisteydestä ja viihtyvyydestä huolehtiminen. Työssäsi tarvitset hyvää paineensietokykyä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä pystyt tarvittaessa joustamaan työn mukaan.

Toivomme, että kahvilamaailma on sinulle intohimo ja seuraat alan trendejä. Aikaisempi kahvilatyöskentely katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on oikea asenne ja aurinkoinen olemus. Olet vastuuntuntoinen ja sinulla on intoa kehittyä työssäsi. Olet sosiaalinen sekä nautit asiakkaiden palvelemisesta. Alan aikaisempi työkokemus katsotaan hyväksesi. Huolehdit osaltasi myös tuotteiden hyvästä laadusta unohtamatta oleellisinta, eli makua. Edellytämme hygieniapassia.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle työhyvinvointiin panostavan työyhteisön ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavaa Antell-perhettä.

Työ alkaa 6.5.2019

Kiinnostuitko?
  Täytä sähköinen hakemus 30.4.2019 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi *
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemustani saa säilyttää muita hakuja varten (kk) *
Kuva
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut merkittävät suorittamani alan kurssit ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Muu osaaminen

Muut suoritetut kurssit ja pätevyydet
MS Officen hallinta
Muut IT-taidot
Kielitaito: englanti
Kielitaito: ruotsi
Kielitaito: saksa
Kielitaito: ranska
Kielitaito: venäjä
Muu kielitaito
Erityisosaaminen
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Esimieskokemus
Suurtalouskeittiökokemus
A´la Carte/edustuskeittiökokemus
Tarjoilu- tai kassakokemus
Edustustarjoilukokemus
Anniskelukokemus
Siivousalan kokemus
Oletko aiemmin ollut Antell-konsernin palveluksessa?

Toimipiste, työtehtävä ja ajankohta
Muuta
Miksi juuri sinut pitäisi valita yrityksemme palvelukseen ja tähän tehtävään? *
Suosittelijat yhteystietoineen
Palkkatoivomus (euroa/kk)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Lisätietoja