Vastuullisuuspalveluiden projektipäällikkö, Helsinki

Haluatko rakentaa maailmasta paremman paikan? Kiinnostaisiko työskentely todella mukavassa ja osaavassa porukassa?

Jos vastaat kyllä, meillä on sinua varten avainpelurin paikka auki: haemme projektipäällikköä vastuullisuuspalveluiden tiimiimme.

Vastuullisuus on keskeinen kaikkea toimintaamme täällä Granlundilla. Se korostuu arvoissamme ja strategiassamme. Asiakkaamme arvostavat meitä vastuullisena toimijana, mistä olemme erittäin iloisia. Lue lisää ajatuksistamme vastuullisuuteen liittyen. 

Vastuullisuuden ja ympäristöjohtamisen projektipäällikkönä vastaat asiakasprojektien suunnittelusta, resursoinnista ja läpiviennistä asetettujen tavoitteiden mukaisesti. 

Projektipäällikön roolin lisäksi tehtäviisi kuuluu myös muuta asiantuntijatyötä ja haluamme sinut mukaan kehittämään liiketoimintaamme. Keskeisiä palveluitamme ovat mm. rakennusten käytönaikainen ympäristösertifiointi, kiinteistökaupan yhteydessä tehtävät tarkastelut sekä käyttäjien hyvinvointiin liittyvät selvitykset. Lisäksi autamme asiakkaitamme kestävien toimintamallien kehittämisessä. Tarkempi työnkuva räätälöidään kokemuksesi ja toiveidesi mukaan.

 

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 000 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita. 
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme. 
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman paidan päälle. 
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta esimerkiksi rakennus-, ympäristö-, kiinteistö- tai talotekniikka-alalta sekä aiempaa kokemusta kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijatehtävistä. Haluat kehittyä vastuullisuuden asiantuntijana ja toimia aktiivisesti myös asiakastyössä. Tehtävässä pärjääminen edellyttää oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä, huolellisuutta ja täsmällisyyttä. Työtä tehdään myös englannin kielellä.

Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta ja pätevyyksiä vastuullisuuden viitekehyksistä (esim. ympäristösertifioinnit, GRESB, vastuullisuusraportointi) sekä taloteknisten järjestelmien ja/tai energiatehokkuuden tuntemusta.

 

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella keskiviikkoon 18.8.2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. 

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Susanna vastaa niihin mielellään. Hänet tavoitat seuraavasti 5.8. eteenpäin:

Ryhmäpäällikkö Susanna Kari (etunimi.sukunimi@granlund.fi, p. 040 190 8733).


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa käyttää myös muita tehtäviä täytettäessä. *


LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?

Muistathan klikata "Tallenna" ladattuasi liitetiedoston koneeltasi (Choose file).

CV
Vapaamuotoinen hakemus